Güncel
Giriş Tarihi : 10-11-2014 09:30   Güncelleme : 10-11-2014 09:30

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Günnar, mesajında, Türkiye'nin Atatürk'ün hedeflerine her geçen gün daha çok yaklaştığını belirtti.

Bugün Türkiye'nin dünya devletleri arasında hak ettiği yeri aldığını ve uluslararası alanda saygın bir devlet olarak karşılandığını ifade eden Günnar, şunları kaydetti:

"Küresel ve bölgesel politikalarda önemli bir siyasi, ekonomik güç olarak etkili olmaktadır. AK Parti hükümetlerinin son yıllarda gerçekleştirdiği atılımlar, önüne koyduğu hedefler çerçevesinde büyük bir mesafe kat etmesini sağlamıştır. Özellikle hükümetimizin uyguladığı politikalar ile her geçen gün Cumhuriyetimiz daha da demokratikleşmekte, insan hak ve özgürlüklerine yönelik kısıtlamalar kaldırılmaktadır. Bu duygu ve düşüceler içerisinde, onun gösterdiği çağdaşlaşma hedeflerine her zamankinden daha yakın olduğumuza inanıyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 76. yıl dönümünde rahmetle anıyorum."

adminadmin