Güncel
Giriş Tarihi : 14-03-2015 14:00   Güncelleme : 14-03-2015 14:00

14 Mart Tıp Bayramı

ÇORUM (AA) - Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

14 Mart Tıp Bayramı

ÇORUM (AA) - Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Külcü, mesajında, Tıp Bayramı'nın Türkiye'deki sağlık problemlerinin, sağlık alanındaki mesleki isteklerin ve beklentilerin konuşulmasına vesile olduğunu belirterek, sağlık alanında verilen hizmetlerin ülkenin gelişmişliği ve kalkınmışlığı bakımından gösterge olduğunu ifade etti.

Sağlık hizmetlerinin en üst seviyede sunulması ve toplum sağlığının bütünüyle güvence altına alınmasının sosyal devlet anlayışının bir gereği olduğunu vurgulayan Külcü, şunları kaydetti:

"Son yıllarda gerek ülkemizde gerekse ilimizde, sağlık alanında çok önemli gelişmeler oldu ve oluyor. İnsanlarımızın hak ettiği bütün sağlık hizmetleri yine insanlarımıza yakışan şekilde verilmektedir. İnşallah bu gelişmeler artarak devam edecektir. Sağlıklı bireyler ve sağlıklı bir toplum için samimiyetle çalışan, milletimizin daha müreffeh bir hayat sürmesi için samimiyetiyle çalışan bütün sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı yürekten kutluyor, göstermiş oldukları üstün gayretten ötürü hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum."

adminadmin