Spor
Giriş Tarihi : 18-05-2015 13:30   Güncelleme : 18-05-2015 13:30

1461 Trabzon, final peşinde

TRABZON (AA) - Spor Toto 2

1461 Trabzon, final peşinde

TRABZON (AA) - Spor Toto 2. Lig play-off yarı final rövanş maçında yarın deplasmanda Pendikspor'la karşılaşacak 1461 Trabzon'un asbaşkanı Nihat Demir, turu getirecek skoru alıp Trabzon'a döneceklerine inandıklarını söyledi.

Demir, ilk maçta sahalarında aldıkları 2-1'lik galibiyetin sıkıntılı bir sonuç olduğunu belirterek, "Maçı 2-0 önde götürdüğümüz dakikalarda bir gol daha bulacakken maalesef kalemizde bir gol gördük. Deplasmanda atılan golün avantajı var ama biz bunu unutup finale kilitlendik" dedi.

İstanbul'daki karşılaşmadan turu getirecek sonucu almak istediklerini dile getiren Demir, şöyle devam etti:

"En başından beri söylediğimiz gibi PTT 1. Lig'i istiyoruz. Hedefimizde sapma yok. Bunun için de önümüzdeki engelleri tek tek aşacağız. Kendimize güveniyoruz. Pendikspor oynadığımız diğer takımlara nazaran daha iyi bir ekip. Ayağa pas yapan ve akıllı oynayan bir takım fakat biz de iyi bir ekibiz. Mücadele eden, koşan, pres yapan, gol arayan ve sahada basmadık yer bırakmayan bir takımız. İstanbul'da bu farklarımızı sahaya yansıtmaya çalışıp, bize turu getirecek sonucu alacağız. Pendikspor karşısında bize turu getirecek skoru alıp, Trabzon'a döneceğimize inanıyoruz."

Demir, İstanbul'da yaşayan Trabzonlu sporseverlere de önemli görevler düşeceğini vurgulayarak, "İstanbul’da çok sayıda Trabzonlu sporsever yaşıyor. Bu önemli müsabakada kendilerinin desteğine ihtiyaç duyacağız. Bizleri yalnız bırakmalarını istemiyoruz. Maçın oynanacağı stadyumu doldurarak destek vermelerini bekliyoruz" diye konuştu.

adminadmin