Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 18-07-2017 08:35   Güncelleme : 18-07-2017 08:35

15 Temmuz

Bugün 15 Temmuz. Hain darbe girişiminin üzerinden tam bir yıl geçti. Darbe girişimini televizyondan öğrendiğim zaman ne yapmam gerektiğini düşündüm ve evde oturmamam gerektiğine karar verdim. Darbenin hain fetöçüler tarafından yapıldığını öğrendiğim zaman bunca yıldır fetö elebaşının aleyhine konuşup, yazdığım için günahını almamış olduğuma şükrettim. Daha sonra ailem ile vedalaşıp dışarı çıktım.

15 Temmuz

E5’e indiğim zaman Türkiye milletinin akın akın sokaklara indiğini gördüm ve tekrar şükrettim rabbime. Cihana hükmetmiş imparatorluğun varisi bu ülkenin evlatlarına bu cesareti verdi diye.

Ülkemizin kaderi haline gelmiş olan darbeler 15 Temmuz gecesi tarihe karışmıştır. Darbeci hainlere olduğu gibi tüm dünyaya da gösterdik nasıl büyük Türkiye milleti olduğumuzu. Ülkemizin demokrasi sembolü haline gelmiş olan 15 Temmuz destanı inancın, birliğin ve vatan sevgisinin ispatıdır.

 Aynı zamanda bu girişim; Peygamber Ocağı olan şerefli silahlı kuvvetlerimizin ve devlet kurumlarımızın içine yuvalanan hainlerinde temizlenmesine sebep oldu.

15 Temmuz hain darbe girişiminde halk sokaklarda tankların önüne yatıp mermilere göğüs gererken, darbe girişimine 'Kontrollü darbe' diyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun havaalanından kontrollü kaçış görüntüsünden sonra televizyon karşısında darbe girişimini izlerken çekilmiş yeni bir fotoğrafı ortaya çıktı. Peki, Kılıçdaroğlu olası bir darbe girişiminde tankların önüne ilk çıkacak olan siz değil miydiniz? Ne oldu da o sözünüzden caydınız. Öyle bol keseden atıp tutmakla olmaz tankların önüne çıkmak. Yürek ister tank önüne çıkmak yürek…

İki resim arasındaki fark. Yorum sizin sevgili okurlarım…

Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır.

Tüm şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi ise minnetle anıyor ve ALLAH’tan rahmet diliyorum.

Araştırmacı - Yazar

Ahmet ÖZTÜRK

Kalın sağlıcakla.

[email protected]

adminadmin