Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 26-09-2016 12:45   Güncelleme : 26-09-2016 12:45

1dolar-Yenidünya Düzeni Ve Fetö

1 Dolar, ABD’nin ulusal simgesi.

1dolar-Yenidünya Düzeni Ve Fetö

Tasarımı ve üzerindeki simgeleri açısından diğerlerinden farklı banknot.

Evet, 1 doların üzerindeki şekiller, tasarımlar ve yazıların her biri belirli manaları ifade etmektedir.

Şekilleri ve tasarımları fazla irdelemeden konumuzla ilgili olanlara kısaca değineceğiz.

Paranın üzerinde solda bir piramit ve onun üzerinde üçgen içinde bir göz.

Altında “NovusOrdoSeclorum”, “Çağların Yeni Düzeni” veya “Yeni Dünya Düzeni” manasında bir yazı bulunmaktadır.

Üçgen ve göz, “Yeni Dünya Düzeni” nin simgeleridir. Masonik simgelerdir. Üçgenin üzerindeki göz, bütün dünyayı gözetleyen “Rab’in, eski Mısır’da güneş tanrısı Horus’un veya Deccal’ın gözüdür.  Farklı kaynaklarda bu farklı isimler geçmektedir. Sağ taraftaki 6 köşeli yıldız, İsrail bayrağında bulunan ünlü “Davud Yıldızı” dır.

“Yeni Dünya Düzeni” nin bu simgeler etrafında kurulması planlanmaktadır. Bu simgeler Mason kuruluşlarının da sembolleri olmuştur. Aynı zamanda “İlluminati” denilen gizli örgütün de sembolleridir.

ABD anayasası ve kurumları masonlar tarafından hazırlanmış ve şekillendirilmiştir. Bu bilgilerden anlıyoruz ki, ABD aslında masonik bir cumhuriyettir. 

“Yeni Dünya Düzeni” her ne kadar 1990ların başında yeniden ortaya atılmış bir kavram olsa da çok önceden yapılmış ve kurgulanmış bir plandır.

Netice olarak, evrenin ulu mimarının ulu gözü etrafında kurulmuş, kökeni binlerce yıl uzaklara dayanan yeni bir dünya inşasının ifadesidir. Dünyanın tek bir merkezden kontrol edilmesi ve yönetilmesi anlamındadır. Bu yetkili ve kontrolör de ABD olmalıdır.

ABD hedefine ulaşmak için dünyayı bir savaş alanına çevirmek istiyor.

Bilhassa İslâm Coğrafyasında, yaşayan farklı mezhep ve etnik kökene sahip insanlar kamplaştırılıyor. Sonrada halkı birbirine kırdırıyorlar. Sünnî, Şii ve Kürtler yerli işbirlikçiler vasıtasıyla aralarına nifak tohumları serpiliyor ve farklı bölgelere ayrılıyor. ABD kurgulu, uzaktan kumandalı, bölgesel terör aktörleri bölgede etnik ve dini bölünmeleri yaygınlaştırmak için var güçleriyle çatışıyorlar.

Bölge halklarına kan kusturuyorlar. İnsanlar kitleler halinde göçe zorlanıyor.

Dünya zenginliklerinin paylaşımını reddederek, hepsine el koymak, ticaretini kontrol etmek ve yönetmek istiyor. Ulus devletleri pasifize etmek ve parçalamak, insanları robotlaştırmak, tek dinli tek medyalı bir dünya devleti oluşturmayı hedefliyor.  Çünkü bunlar başkalarına bırakılmayacak kadar önemli değerlerdir.

Bu ideal uğruna, demokrasi ve özgürlük safsatalarıyla, Ortadoğu’nun sınırları yeniden çizilecek. “Yeni Dünya Düzeni”  gereği, yeni küçük devletler oluşturulacak. Emperyal çıkarlara hizmet etmeyenler olursa, demokrasi taşıyan bombalarla vurulacak ve imha edilecekler. Efendilerine itaatkâr yeni köleler aranacak.

15 Temmuz darbe girişiminde darbecilerin üzerinde 1 dolarların çıkması ve bunu bir parola olarak kullanmaları kimlere hizmet edildiğinin ve nasıl bir tehlike ile karşı karşıya kaldığımızın belgesi niteliğindedir.

15 Temmuz olaylarının “Yeni Dünya Düzeni” nin bir parçası olduğu 1 dolarların üzerine resmedilmiş.

Bel’am kılıklı FETÖ lideri F. Gülen 15 Temmuz darbe girişiminden hemen sonra, Haçlı Siyonist Çetenin en önemli yayın organlarından New York Times’te yayınlanan makalesinde;  “Batının hizmetindeyim.” diyebiliyor.

Hain FETÖ elebaşısı, 20 Ağustos 2016 tarihli açıklamasında “Haçlı’ların ülkenizi işgal etmesi çok tehlikeli bir şey değildir. Onlar sizin kadınınıza, kızınıza ilişmezler. Mabedinize ilişmezler, ilişmemiştir.” diyor.

Röntgenci FETÖ lideri F.Gülen, Haçlı, Siyonist çetenin yerli işbirlikçisi ve ajanıdır.

Şantajcı F. Gülen, dinler arası diyalog adına tevhidi parçalamaya çalışan bir yapının lideridir.

Akıllarını FETÖ liderinin aklına esir edenler;

Liderinizin şimdiye kadar ABD’nin ve İsrail’in saldırılarına, katliamlarına ve zulümlerine niye ses çıkarmadığını hala anlamadınız mı?

Büyük Şeytan müttefikimiz (!) ABD,  Fethullah’ın Türkiye’nin iade isteklerinde niye ipe un serdiğini hala idrak edemediniz mi?

1 Dolar, Yeni Dünya Düzeni ve hain Fethullah aynı eksende bulunuyorlar. Bütün bunlar bir çok şeyi açıklamıyor mu?

ABD’nin ulusal simgesi 1 dolar, Yeni Dünya Düzeni ve FETÖ birbirlerini tamamlayan puzzle’ın birer parçaları değil mi?

 Fatih Oruç

 
adminadmin