Fikir
Giriş Tarihi : 05-07-2017 13:21   Güncelleme : 05-07-2017 13:21

2. Gezi’nin hevesinin ‘ağacı’ Muhacir Nefreti

“Gezi” darbe girişimi ile hükümeti devirmeye çalışan “üst akıl”, Kılıçdaroğlu’nun Pensilvanya yürüyüşü etkisiz kalınca, “2. Gezi”nin fitilini ateşlemek için farklı bir argüman geliştirdi. Üst akıl, Suriyeli muhacirlere yönlendirdiği nefret ateşiyle sokakları karıştırma çabasına girdi.

2. Gezi’nin hevesinin ‘ağacı’ Muhacir Nefreti

Gezi Parkı Olayları, FETÖ’nün 17-25 Aralık darbe girişimi, Kobani iç savaş denemesi ve 15 Temmuz işgal girişiminde Türkiye’yi taşeronlarının saldırılarıyla teslim alamayan şeytani akıl, FETÖ kuryesi Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından FETÖ-CHP-HDP ittifakına “Sokaklara çıkın” talimatı vermişti. Bunun üzerine sözde “adalet” gerçekte ise Pensilvanya yürüyüşü başlatan Kılıçdaroğlu, 21. Gününe girilen yürüyüşte, Kur’an ayetleri de açsa, bayrak da tutsa, demokrasi, insan hakları, özgürlük gibi kelimelerle takiyenin dibine de vursa toplumda karşılık bulmamış; amacı gizlenmeye çalışılan kaos planı deşifre olmuştu.

Bahanelerini buldular

Kılıçdaroğlu’nun Pensilvanya yürüyüşünün sönük kalması, CHP liderini ve yandaşlarını sokağa salan, kara propaganda yaptıran, ayrı ayrı görevler veren küresel şeytani aklın taktik değiştirmesine neden oldu. 2013’te “ağaç” bahanesiyle başlatılan “Gezi” darbe girişimiyle seçilmiş meşru hükümeti devirmeyi hedefleyen şeytani akıl, Türkiye’yi bölmek için çıkarmaya çabaladığı “2’nci Gezi” darbe girişimi için yeni “ağaç” bahanesini buldu. 

Küresel şeytani akıl, eli kanlı Esed / Hamaney rejiminin, Rusya’nın, DAEŞ ve PKK’nın soykırımından bin bir türlü zorlukla kaçıp, Türkiye’ye sığınan Suriyeli muhacirlere yönelik azılı bir nefret kampanyası başlattı. 

Bu bağlamda önceki gece sosyal medyada bir anda bir Suriyeli’nin Ankara’nın Yenimalle İlçesi’nde bulunan Demetevler bölgesinde küçük bir kıza tecavüz ettiği, ardından bunu haber alan mahalle sakinleri ile muhacirler arasında kavga çıktığı hatta yüzlerce yaralının olduğu haberleri dolaşmaya başladı. Bu yalan haberleri dolaştıranlar ise asrın en alçak terör örgütü FETÖ’nün teröristleriydi. Çok geçmeden sokakları birbirine katmayı hedefleyen kirli provokasyon deşifre oldu. Diğer yandan 15 Temmuz ve 16 Nisan referandumu öncesinde Suriyeli muhacir düşmanlığı CHP tarafından topluma işlenmeye başlanmıştı.

Sabri İşbilen / Diriliş Postası

adminadmin