Güncel
Giriş Tarihi : 07-03-2015 16:00   Güncelleme : 07-03-2015 16:00

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SAMSUN (AA) - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara, üzerinde nazarlık bulunan bileklik dağıttı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SAMSUN (AA) - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara, üzerinde nazarlık bulunan bileklik dağıttı.

Murzioğlu, STSO'da çalışan kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle üzerinde nazarlık bulunan bileklik hediye etti.

Çalışanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Murzioğlu, şunları söyledi:

"Kadınların gücü, medeniyetin göstergesidir. Nüfusumuzun yarısını oluşturan kadınların sosyal, ekonomik, siyasi ve kültürel alanlarda yaşama etkin katılımı toplumların, devletlerin ve milletlerin gücüne güç kattığı aşikardır. İstihdam alanında kadınlarımızın dinamik gücünü ekonomiye katkı haline dönüştürmek amacıyla başlatılan her çalışma, Türkiye’nin ekonomik büyümesi ve kalkınmasına büyük ivme katacağına inancımız tamdır. Kadının duygusal zekası ve varlığı, toplumun ve toplumsal barışının en büyük güvencesidir. Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rolleri olduğu ortadadır."

adminadmin