Dünya
Giriş Tarihi : 14-09-2017 14:08   Güncelleme : 14-09-2017 14:08

ABD Türkiye'ye Savaş Açtı

Aslında başlığa bakarak yeni bir savaş açıldığı, bundan önce aramızın güllük gülistanlık olduğu anlaşılmasın. Bir kere dış politikada dost yoktur, en fazla müttefiklik vardır. Ama ABD, Türkiye ile hiç bir zaman müttefik olmadı.

ABD Türkiye'ye Savaş Açtı

Her zaman arkasından tuzaklar kurdu.

Terörü doğuran, besleyen ve üzerimize salan ABD'dir. Siyonist İsrail'dir. PKK terör örgütünün kırk küsur yıldır, Türkiye'ye saldırdığı ele alınırsa, ABD açık bir şekilde Türkiye'ye karşı savaş halinde. Batı ve İsrail'de zaten bu savaş konumun da ABD'den bir farkı yok. 1960 darbesi, 1980 darbesi ve 28 Şubat darbesini gerçekleştirende, büyük şeytan Amerika'dır.

Bu girizgah ile beraber asıl gündeme gelelim. Evet ABD sadece PKK'yı beslemiyordu. Bunun yanında PKK'dan daha sinsi, daha munafık FETÖ'yü devletin kırcal damarlarına kadar sızdırdı. Akaid olarak Müslümanları ifsad etme hedefini güttü. Öyle bir yapı ki bu, kendi yaşadığım bir hatırayı aktarayım. Bunu unutmam. Daha ilk okulda bu yapıya kendini kaptırmış aynı sınıfı okuduğum kişi, İsrail Gazze'yi bombaladığında herkes İsrail'e lanet ederken bu FETÖ'ye kendini kaptırmış şahıs çıkıp demez mi, "ben İsrail'i destekliyorum. HAMAS'ı yenecek", dedi. İşte küçüklükten beri mankurtlaştırdığı bu teröristleri, dinimize ve ülkemize karşı kullandı. Türkiye'ye karşı girişilen 15 Temmuz işgal girişimi, böyle bir zihniyetin sonucuydu. İsrail'in çocukları, katliamlar gerçekleştirdi. ABD taşeronu olan terör örgütleriyle, Türkiye ile hep savaş halindeydi.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a karşı savaşını ise son yedi yıldır şiddetli bir halde sürdürüyor. Oslo Süreci olsun, 7 Şubat MİT krizi olsun, 17-25 Aralık Darbe girişimi olsun, MİT tırlarının durdurulması olsun, bu büyük savaşın ilk aşamalarıydı. Artık Erdoğan'ı direk hedef aldılar. Aslında meselenin Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın değil, vatanımız olduğunu kavramamız lazım. Bazı hainlerin dediği gibi bu Erdoğan'ın savaşı, bizim savaşımız değil diyemeyiz. Bu Vatanımızı koruma, Emperyalist çakallara yedirmeme savaşı. Evet Cumhurbaşkanımız Erdoğan bu güzide vatanımızı temsil ediyor. İşte 15 Temmuz İşgal Girişimi ile ABD'nin Afganistan'da, Irak'ta, Suriye'de, Libya'da ve tüm dünyada yaşattığı vahşeti ülkemizde mankurtları eliyle yaşatmak istediği işgal hareketiydi. Artık  ABD ile fiili bir savaş haline girmiş bulunduk. Yiğitçe duran bu millet, dik duran davamızın ve mücadelemizin lideri Erdoğan ile bu işgal püskürtüldü.

İşte ABD fiili olarak PKK ile kırk yıldır, FETÖ ile on yıldır vatanımıza karşı savaşını sürdürüyor.

ABD'nin artık taşeronlarıyla bu işin yürümeyeceğini ve FETÖ'nün bu işi eline yüzüne bulaştırdığını gören büyük şeytan artık topa kendisi girmeye başladı. 17-25 Aralık darbe girişiminin devamını, ikinci perdesini ABD'de yargı kararlarıyla sürdürmeye çalışıyor. Aslında bu büyük fotoğrafın tamamlanması amacıyla iyi okunması lazım. Emperyalist güçler Türkiye'ye ambargo uygulamak, müdahale etmenin zeminini oluşturuyor. MİT tırları ihaneti sadece hükümeti karalamak, Suriye'de zayıf düşürmek amacıyla gerçekleştirilen bir ihanet girişimi değildi. İşte büyük şeytan öncülüğünde, Emperyalistlerin Türkiye'ye müdahalesini amaçlıyor. Bunu hiç bir zaman unutmayın, Erdoğan'ı Lahey'de yargılamak istiyorlar. Erdoğan ve Türkiye'yi teröre destek vermekle suçlayacaklar, İran ambargosunu delmekle uluslararası kara para aklamakla suçlayacaklar. Yolsuzluk yapmakla suçlayacaklar. Her türlü iftirayı atacaklar. Bakın Emperyalistler için bahane sıkıntısı yoktur. Irak'ta kimyasal silah var diye tarumar etmediler mi? İşte büyük fotoğrafta Türkiye'yi uluslararası bir savaş açma hedefi ve Erdoğan'ı yargılamak istiyorlar. FETÖ işte Emperyalistlere bu malzemelerin hepsini verdi. İşte bunlara acımamak lazım. Neoconların yargısı Türkiye'nin eski çalışma bakanı Zafer Çağlayan'a tutuklama kararı vermiş. Reza Sarraf kendisine tutuklama kararı veren ABD'ye elini kolunu sallayarak gidip tutuklanmıştı. Burda büyük kumpasın kurulduğunun ise yeni farkediyoruz. 17-25 Aralık darbesinin bazı sözde sanıkları, operasyonun yapılacağını biliyordu. Kumpas sonucu kendileri ayaklarıyla ABD'ye tıpış tıpış gidiyorlar. Sadece Reza Sarraf değil, Hakan Atilla'da ABD'ye gidip tutuklanmış. Hakan Atilla, Halk Bankası genel müdür yardımcısı. İşin en rezalet tarafı Halk Bankası yönetimi, Bank Asya'dan transfer edilmiş bir ekiple yola devam etmesi. Halen bu yönetim bulunuyor. Hakan Atilla işte ayaklarıyla gidip, kumpasa hizmet etti. Aman bu 17-25 Aralık darbe girişimi ile alakalı başka kimsenin ABD'ye gitmemesi lazım. Şüpheli şahıslar devlet tarafından tutuklanması lazım. Kumpas çok büyük. MİT tırları ihanetide, ABD eliyle gerçekleştirilen bu kumpasta, Türkiye'ye karşı savaşı uluslararası mahkemeye taşıma girişimleridir. Cumhurbaşkanımız, BURNUMA PİS KOKULAR GELİYOR, demedi boşuna.

Bakın MİT tırları ihaneti, 17-25 Aralık kumpası ile sayın Cumhurbaşkanımızın korumalarına açılan davalar aynı operasyonun başka kesitleridir. Cumhurbaşkanımızın ABD ziyareti beni endişelendiriyor. Dikkat edilmesi lazım. Büyük Şeytan her şeyi yapar. Cumhurbaşkanı ABD ziyaretindeyken, Neoconların yargısı son dakika Cumhurbaşkanına tutuklama kararı çıkartabilir. Türkiye ve dünyada yaşanan son hadiselerle birlikte, bunun ihtimal dışı bir şey olduğunu söyleyemeyiz. Sonuna kadar dikkat edilmesi lazım.

Fotoğrafı daha da büyütelim, ABD içerde ki terör örgütleri dışında, Türkiye'ye karşı savaşın en sert halini Kuzey Suriye ve Kuzey Irak üzerinden hazırlıyor. Suriye PKK'sına verilen bin küsur tır silahın DEAŞ'e karşı kullanılmayacağını çocuklar bile biliyor. DEAŞ ABD'nin emrinde olan bir terör örgütü ve Türkiye'ye düşmanlar. Bu silahlar Esed'e karşıda kullanılmayacak. TAMAMEN TÜRKİYE'YE HEDEF ALMAK İÇİN YAPILAN YARDIMLAR. Hem Türkiye'nin Kuzey Suriye'ye yapacağı müdahaleyi engellemek ve en önemliside, Türkiye'nin güneyini bölmek amacıyla yapılan askeri yardımlar olarak önümüzde duruyor. PKK, Türkiye sınırındaki 580 kilometrelik alanı işgal etti. Terör örgütü, Amerika’nın desteği ile İslahiye, Mürşitpınar, Akçakale, Ceylanpınar ve Şenyurt gümrük kapılarının Suriye’ye açılan kısmını kontrol ediyor. İşte bu savaşın fotoğrafıdır. Büyük Şeytan vatanımıza karşı hem içten, hem dıştan çok yönlü bir savaş yürütüyor.

Kuzey Irak'ta Büyük Şeytan ABD'nin ve Siyonist İsrail'e desteğiyle referandum kararı alan Barzani, Türkiye bu referanduma karışırsa, Türkiye ile savaşırız demiş. Nankör Barzani Türkiye seni hep adam yerine koydu, pasaport verdi sana, istediğin gibi girip çıkabiliyorsun. İran ve merkezi Irak hükümetine karşı hep yanında durdu. Hatta, İran destekli darbeye karşı seni MİT kurtardı. Siyonistlerin desteğini aldıktan sonra, Türkiye'yi savaşla tehdit ediyorsun. Birincisi Kerkük, Süleymaniye, Musul Abdulhamithan hazretlerinin tapulu malıdır. Bu topraklar Türkiye'nindir. Bu kadar net yazıyorum. Bu tarihsel bir gerçektir. İkincisi bir Kürt olarak şunuda söylüyorum: Kerkük, Süleymaniye ve tüm Kuzey Irak'ta sadece Kürtler yaşamıyor. Türkler ve Araplar'da yaşıyor. İşte bu kaos yaratır o bölgede. Üçüncüsü, Irak'ın toprak bütünlüğünü savunuyorum, parçalanamaz. PARÇALANIRSA TÜRKİYE HAKKINI ALIR.

Barzani sırtını ABD'ye yaslayıp, Türkiye'ye parmak sallayıp, tehdit ediyor.

Büyük Şeytanın Türkiye'ye karşı yürüttüğü  savaşta piyonlarına bakalım:

PKK ( Hem Kuzey Irak, Türkiye içerisinde bulunan unsurları ve özellikle Kuzey Suriye'de bin küsur tır silahları ile  bulunan çakalları)

FETÖ MUNAFIK VE ŞEYTANİ İTLERİ

NANKÖR BARZANİ

ABD'nin Türkiye'ye karşı yürüttüğü savaşın hiç bir döneminde bu kadar açık, fiili olarak hedef haline getirmemişti Türkiye'yi.

Tüm fotoğrafları birleştirdiğimizde, şu önemli sonuca varıyoruz: BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ BOZULMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ İNŞALLAH.

 BİZ BİRLİK OLDUĞUMUZDA DARMADAĞIN OLACAKLAR İNŞALLAH.

SAYIN Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I HER ŞEKİLDE KORUMAYA ALMAMIZ LAZIM. HEM MİLLETÇE, HEM DEVLETÇE...

İşte ABD'nin şeytani fikirleri varsa, ALLAH'IN DA BİR PLANI VARDIR.

ABD'nin piyonları, çakalları varsa, TÜRKİYE'NİN DİK DURAN LİDERİ, ŞANLI MİLLETİ VE ALLAHI VAR.

KEFA BİLLAHİ VEKİLA: ALLAH BİZE VEKİL OLARAK YETER

ENFAL SURESİ:

30. Hani, vaktiyle o inkâr eden (müşrik)ler, seni tutup bağlamak veya öldürmek ya da (Mekke’den) çıkarmak için tuzak kuruyor(lar)dı. Onlar tuzak kurarlarken, Allah da tuzaklarının karşılığını veriyor (onu başlarına geçiriyor)du. Allah, tuzak kuran(lara karşılık veren)lerin en iyisidir.

Said BULUT - Nabızhaber

Recep YAZGANRecep YAZGAN