Spor
Giriş Tarihi : 28-06-2014 12:36   Güncelleme : 28-06-2014 12:36

ACT TRABZON FRANSA’DA ŞAMPİYON OLDU

ACT Trabzon Fransa’da şampiyon olduACT Trabzon Fransa’da şampiyon olduACT Trabzon Fransa’da şampiyon oldu

ACT TRABZON FRANSA’DA ŞAMPİYON OLDU
Paris Trabzonlular Derneği’nin futbol takımı ACT Trabzon, Fransa Konsolosluk Turnuvasında fırtına gibi esti.
 
Fransa genelinde her yıl düzenlenen, bu yıl 32 takımın katıldığı turnuvada finale kalan bordo mavili ekip rakibi Cergypontuas takımını mağlup ederek şampiyon oldu!
 
Paris’e yakın Gosanville şehrinde oynanan karşılaşmanın normal süresi 0-0 sona ererken maç penaltılara gitti. Penaltılar sonunda ACT Trabzon karşılaşmadan 5-4 galip ayrıldı!  
 
Karşılaşmayı izleyenler arasında Paris Türkiye Başkonsolosu Turgut Rauf Kural ve Başkonsolos vekili, Sivil Toplum Kuruşlarının Başkanları ve bin 500 civarında seyirci katıldı.
 
Karşılaşmanın ardından düzenlenen kupa töreninde ACT Trabzon’a şampiyonluk kupasını Türkiye Başkonsolosu Turgut Rauf Kural verdi. Turnuvanın Dünya kupası ile aynı anda olması nedeniyle Başkonsolos bordo mavili ekibe bir kupa daha verdi.
 
Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur,  şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek, “hem kupayı biz aldık hem de seneye ev sahipliğini biz yapacağız. Paris’te Fransa’da Trabzon’umuzu en üst düzey de temsil etmeye devam ediyoruz” dedi.

Haber61.com
adminadmin