Bilişim
Giriş Tarihi : 04-11-2013 17:31   Güncelleme : 04-11-2013 17:31

ADAY ADAYLARINA KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

Amisos Medya tarafından hazırlanan tanıtım sitesi projesiyle, adayların kendilerini internet ortamında tanıtmaları, seçim propagandalarını internet üzerinden gerçekleştirmeleri amaçlanıyor.

ADAY ADAYLARINA KAÇIRILMAYACAK FIRSAT
İnternetin hayatımıza girdiği günden bu yana sağladığı kolaylıklar saymakla bitmez. Amisos Medya Bilişim Hizmetleri bu noktada seçim süreci boyunca kendilerini tanıtmak için mahalle mahalle, köy köy gezen, halkla buluşan başkan adaylarına büyük bir kampanya hazırladı.

Amisos Medya tarafından hazırlanan tanıtım sitesi projesiyle, adayların kendilerini internet ortamında tanıtmaları, seçim propagandalarını internet üzerinden gerçekleştirmeleri amaçlanıyor.

AK Parti Genel Merkezi tarafından onaylı tasarım
AK Parti’nin kurumsal kimliğinde yer alan web sayfası örneğini ele alarak hazırlanan sistem, parti genel merkezini istediği kriterler doğrultusunda hazırlandı. Tasarımda parti renk ve logosunun en uygun şekilde kullanıldı.

24 saat içinde teslim
Amisos Medya, adayların projelerini tanıtabileceği, medyada yer alan haberlerini paylaşabileceği, çeşitli sayfalar açarak duyurularını yapabileceği, sınırsız fotoğraf galerisi oluşturabileceği, iletişim bilgilerini girebileceği ve sosyal medya hesaplarını listeleyebileceği, kullanışlı yönetim paneli bulunan bu sistemi 24 saat içinde teslim ediyor.

Adaylar çok daha geniş kitlelere ulaşacaklar
Sistemde haber bölümünde, sayfalarda ve galerilerde bulunan sosyal paylaşım eklentileri ile adaylar daha geniş kitlelere kısa yoldan ulaşabiliyor. Seçimlerde sosyal medyanın büyük bir önemi olduğu dikkate alındığında bu özellikler adaylar için oldukça cazip geliyor.

Uygun fiyat, sınırsız alan
Seçim süresince adayların seçim propagandalarını internet üzerinden yapmasına olanak sağlayan bu sistem, uygun fiyatı ve en önemlisi ilgili müşteri hizmetleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sizde Amisos Medya Hazır Aday Sitesi yazılımına sahip olmak istiyorsanız aşağıdaki iletişim bilgilerinden birini kullanarak sürece başlayabilirsiniz;

DEMO Adresi:  http://akaday.mbstasarim.com/

İletişim Bilgileri
Telefon : + (90) 545 456 12 55
E-posta : [email protected]
Web : http://www.amisosmedya.com/projeler/ak-parti-aday-sitesi/
adminadmin