Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 25-08-2017 13:22   Güncelleme : 25-08-2017 13:22

Adil Öksüz Ve Kartepe

23.08.2017’de CIA’nın, Adil Öksüz’ü İncirlik yerine Konya’daki NATO üssünden kaçırdığını ve bu operasyonda BND ajanlarının görev yaptığını öğrenmiştik. Adil Öksüz’ün Almanya’ya Askeri bir kargo uçağıyla götürüldüğü ve Almanya’da güvenli eve yerleştirildiğini de hepimiz okuduk.

Adil Öksüz Ve Kartepe

1 yıldan fazla bir zamandan beri yakalanamayan ve o kadar uğraşılmasına rağmen Adil Öksüz neden yakalanamadı?

Alman BND ve ABD’nin CIA örgütleri neden bu kadar bu adamla bu kadar ilgili?

Nasıl bir bilgi saklıyor Adil Öksüz?

Yada şöyle soralım! Adil ÖKSÜZ’ü bu kadar özel kılan nedir?

Sadece Hava Kuvvetleri İmamı olması mıdır Adil Öksüz’ü bu kadar özel kılan?

Şimdi, Tüm bildiklerimizi unutma zamanı...

Gavurun anlık politikalarının uzun yıllar boyunca sürecek olan politikalarının domino taşları olduğunu hepimiz herhalde artık öğrenmişizdir. Gavur günlük ya da anlık politika yapmaz. 40-50 Yıllık politikalar yapar, Hatta yeri geldiği zaman 100 yıllık uzun vadeli planlar yapar.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta Almanya Şansölyesi Angela Merkel Türkiye’de özgürlük için çabalayan grupları daha fazla destekleyeceklerini söyledi. Tabii ki bunun söylemden öte olduğunu ve icraatlarını da hepimiz biliyoruz. Almanya bu konuda çok açık kartlarla oynuyor…

Peki FETÖ Terör örgüt başı Fetullah Gülen ve CIA anlık, Günlük program yapar mı?

Elbette ki Hayır.

Hadi Başlayalım!

Senelerce doğru düzgün bir iş yapmayan bir işyeri neden açık tutulur?

“Adil’in Yeri!” kimin?

Şimdi de başka bir konuya girelim buradan! Ama şimdiye kadar söylediklerimi not ederek!

Bu yangınlar için 2011 yılında kent sakinleri neler söylemiş!

Hasan Karlı, “Birileri kendilerine rant elde etmek için yangın çıkartıyor. TEM Otoyolu’na yükselen dumanlar araç trafiğinde de sorun yaratıyor. Biran önce yangınları çıkartan kişilerin bulunmasını istiyoruz”

Fatma Beykoz, “Dün 6-7 ayrı yerde yangın çıktı. İtfaiye saatlerce söndürmeye çalıştı. Alevler yakında bulunan evlere de yaklaştı. Bugün yine aynı alana yakın bir yerde yine yangın çıktı. Lastikleri yakarak yangınları çıkartıyorlar. Bu bölgeye spor tesisi ve teleferik kurulması planlanıyor. Araziyi temizlemek amacıyla kasıtlı olarak yangını çıkartmış olabilirler.”

2011’de bu yangınlar için Fatma Beykoz bakın daha başka ne tür iddialarda bulunuyor…

“Buraları yakan şahıs FETÖ’den alınmadıysa, halen Kartepe belediyesinde küçük kasa açık mavi araçla gelerek gözümün önünde bataklığı lastiklerle yakarak gitti. 7 ayrı noktada yangın çıkarttı. O gün belki 20 kere itfaiyeyi aradım, Gelmedi. Karayolları geldi. FETÖCÜ olduğundan şüphelendiğim Muhtar Osman Öztürk’ü aradım ‘Şehir dışındayım.’ dedi. 41 TV’yi aradım ‘Bizi aşar o iş!’ deyip suratıma telefonu kapattılar. Kaymakamlığı aradım oradan da gelen olmadı. Cengiz Topel Deniz ve Hava üssünde FETÖ’den tutuklanan rütbeli kısa boylu gözlüklü bir asker geldi. ’Yangın söndürme helikopteriniz yok mu?’ dedim, ‘İzinsiz kullanamayız’ dedi. Bu olaydan bir hafta önce de Kocaeli Büyükşehir belediyesinden Ajan tipli (sarışın 1.90. -1.95 boyunda) birisi gelip Recep Tayyip Erdoğan buraya otel yapacak buradan gidin demişti. Alevler iyice arttıktan sonra Polisler itfaiye hatta 41 TV geldi ve İtfaiyenin büyük başarısı diye o dönemde manşet attılar. Burada bulunan yerleşimleri Kartepe belediyesince Boş! Evsiz! Yeşil alan gösteriyordu evimizin vergisini ödemeye gittiğimizde öğrendik gazetecileri çağırırız deyince, düzelttiler.”

Görüldüğü gibi olaylar yeni değil, Ancak iddialar vahim!

Mesela İmar Planlarının %10′ a düşürüldüğü ve bölge de bina yapımının bir şekilde engellendiği de gelen bilgiler arasında! Bu bilgi ise kesinlikle araştırılmalı!

13 Ekim 2014: Skorsky tipi helikopter Kocaeli Cengiz Topel Askeri Havaalanı’ndan kalkışından 7 dakika sonra Kartepe Balaban Köyü bölgesinde düştü, Düşen helikopterde bulunan Dz.Plt.Bnb. Deniz AKDENİZ, Dz.Plt.Ütğm. Çağrı CEYHAN ile Rad.Astsb.Kd.Üçvş. Mehmet KARAKAŞOĞLU ve DSA Astsb.Üçvş. Ömer Burak ÖĞÜT şehit oldu.

Peki bu düşen Askeri Helikopterde ki Askerlere 11 saat boyunca neden ve nasıl ulaşılamadı? Cengiz Topel Deniz ve Hava üssünden kimse görmedi mi? Yoksa bir şeyler mi örtbas edildi? Tekrar o kaza Araştırılmalı…

Peki, Bu araziler ile Adil Öksüz’ün bağlantısı ne?

Hadi şimdi şifreleri çözme zamanı!

İlk fotoğrafta gördüğünüz “Adilin Yeri” Oral Kaya denilen bir şahsa aitti ve yeni devir etti. Adil Öksüz’ün Almanya’ya kaçtığı söylentileri sonrası bu devir işlemi gerçekleşti. Yani 2-3 haftalık bir mevzu. Sözüm ona şimdilerde ise taksicilik yapıyor! Ve Oral Kaya bir oğlunun olduğunu ve isminin Adil Muhammed olduğunu söylüyor…

Adil’in Yeri isminin de oğlundan geldiğini düşünsek bile! Bu çocuk 4-5 yaşlarında! Adil Muhammed’in sırtında Peygamberlik Mührü taşıdığını yakın çevresine ve kendisini ziyarete gelenlere cep telefonundan göstermesi sizlerin umarın aklınızda bir takım şimşekler çakmasına sebep olmuştur!

Oral Kaya’nın paylaşımlarına baktığımızda ise hızlı bir Cumhurbaşkanı Erdoğan Düşmanı olduğunu ve bunu açıklamaktan da asla geri kalmadığını görüyoruz…

Oral Kaya ki, bundan 4-5 sene öncesine kadar Fetullah Gülen’i Mehdi, Katil Suriye Devlet Başkanı Esed’i ve Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Mesih olarak adlandıracak kadar ileri gitmiş, O bölge de yaşayan ve kendisini ziyaret edenleri Mehdinin askerleri olarak adlandırmış bir kişi…

Ne zaman ki Dershaneler krizi ile başlayan ve tırmanan daha sonra 15 Temmuz’u yaşatan bu süreç içerisinde FETÖ Terör Örgütünün foyaları ortaya çıkmaya başlamış, Oral Kaya’da da film iyice kopmuş!

 

Oral Kaya ki gezi olaylarının olduğu dönemde bu bölge de Mehdileri! Fetullah Gülen’e SARAY yapılacağını anlatan kişi. Bölgeden, orada yaşayan halkı uzaklaştırmak için çıkartılan yangınları ve belediyenin imar planlarını %10’lara kadar düşürmesini de üst üste koyun bakalım neler çıkıyor?

15 Temmuz’a kadar birçok ünlünün ve zenginin alt tarafı bir köfte ekmek satan birisiyle ne işi olur? Kapısını aşındıran sözde FAL BAKTIRMA bahanesiyle onunla birlikte olanların açıklaması gereken birçok soru yok mu?

Telefon trafiği araştırılsa neler çıkar, neler?!

Bitmedi!

Asıl sorunuzun cevabı ise şimdi geliyor…
Oral Kaya’nın oğlum diye fotoğraflarını gösterdiği Adil Muhammed gerçekten kendi evladı mı? Yoksa Adil Öksüz’ün evladı mı?

Peki neden bu bölge özel?!

Onu da Oral Kaya’nın ağzından dinleyelim!!!

Oral Kaya’ya göre Peygamber Mührü taşıyan oğlu Adil Muhammed’den dolayı bu bölge özel bir bölge ve bundan dolayı da Maşukiye bölgesinden Zemzem suyu çıkacak!

Bu kadar abukluktan sonra bölgede Fethullah Gülen’in bir sarayının olması sizlere de son derece mantıklı gelmiyor mu???

Ayrıca, Adil Öksüz’ün 20-25 Nisan tarihleri arasında o bölge de çokça dolaşan camları karartılmış Siyah Mercedes marka minibüs ile bölgeden çıkartılma ihtimali çok yüksek. Şöyle ki 3-4 gün boyunca sürekli olarak siyah takım elbiseli ve siyah gözlüklü kişiler 24 Nisan’dan sonra sırra kadem bastı! Hatta bu minibüsün NATO üssüne birçok defa girip çıktığı dahi söyleniyor.

Toparlayacak olursak!

Adil Öksüz’ün 1 yılı aşkın bir süre boyunca Cengiz Topel Deniz ve Hava üssünde saklanmış olması bence kuvvetle ihtimal. Daha sonra ise buradan İncirlik hava üssü çok göz önünde olduğu için ve Almanya’nın İncirlik üssünü terk etmesinden dolayı buradan kaçmasının sıkıntılı olacağı hesaplandığı için, buradan 20-25 Nisan tarihleri arasında Konya’da ki NATO üssüne gizli bir şekilde götürülmesi söz konusu. Ve tabii ki Konya NATO üssünden de şimdilik tarihini bilemediğimiz ve kestiremediğimiz tarihte Almanya’ya uçuşu söz konusu…

Temmuz ayı içerisinde Adil Öksüz’ün Almanya’da görüldüğüne dair şaibelerin olduğunu da bu arada unutmayalım.

Makalemin başında Gavurun günlük değil 40-50 yıllık planlar yaptığını bazen de bu planların 100 yıllık olabileceğini söyledim.

1 yıl boyunca Adil Öksüz Türkiye’de saklandı ve kimse bulamadı! Hiç bir iz bırakmadan kayboldu gitti!

Soru burada şu olmalı!

Terörist başı Fethullah Gülen’in uzunca bir dönemden beri Yeni Furkan adı altında yeni bir din yeni bir öğreti üzerinde çalıştığını var sayarsak, Fethullah Gülen’den sonra onun öğretileri ile toplumları etkileyecek genç yeni birisi lazım değil mi? Peki bu yeni hazırlanacak kişiye bir takım özellikler! Katılması ve Müslüman toplumun bu kişiyi “SEÇİLMİŞ” addetmesi gerekmiyor mu?

Adil Muhammed’in sırtında olduğunu iddia edilen “Peygamber Mührü” ve Maşukiye bölgesinden Zemzem suyunun çıkması!

Gerçi hoş zemzem suyu çıkmasa bile FETÖCÜLER belirli yerlere tankerlerle zemzem suyu taşıyıp insanların gözünü boyamak için bakın buradan zemzem suyu akıyor der mi? Der!!!

Önemli olan ise bana göre Almanya’ya kaçan Adil Öksüz’ün yalnız mı kaçtığı yoksa Adil Muhammed’i de yanına alarak bundan sonraki nesillerin başına bela edecekleri yeni FETÖ’nün kuryeliğini mi yaptığı?

Orhan SARIKAYA

adminadmin