Güncel
Giriş Tarihi : 01-06-2017 10:46   Güncelleme : 01-06-2017 10:46

Adnan Öz yazdı: Şehit Muhammed Durra!

İsrail askerleri, 45 dakika boyunca babasının bedenine korku içinde sığınan Durra'ya kurşun sıktı.

Adnan Öz yazdı: Şehit Muhammed Durra!

Şehit edilen Durra'nın, son nefesini verirken çırpınan küçük bedeni, hâlâ zihinlerde. Durra'nın ardından Haddad ve daha ismini bilmediğimiz binlerce çocuk İsrail askerlerince insafsızca katledildi, katledilmeye de devam ediyor.

Bu vahşet insanlığın düştüğü çukurun bir göstergesi olarak hala yüreklerimizi sızlatmaya devam ediyor.

İsrail ateşi altında kalmış bir baba evladını kahpe İsrail askerlerinin attığı mermilerden korumak için vücudunu siper etmiş ama yine de Muhammed’in çocuk yaşta şehadetini önleyememişti.

O çocuğun gözlerinde ki korku unutulursa insanlığa yazıklar olsun. Ama ne yazık ki biz geçen 17 yılda yüzlerce çocuğun katil İsrail tarafından katledilişine yine şahitlik ettik.

Ey Müslüman alemi ne zaman uyanacağız. Milyarlarca Müslümanın bir avuç Siyonist Yahudi tarafından katledilişine daha ne kadar daha sessiz kalacağız.

Baba-oğul, İsrail askerleri ile Filistin güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmanın ortasında bir varilin arkasına saklanmıştı. Muhammed ağlıyor, sonrasında açılan ateş sonucu Muhammed babasının bacakları arasına devriliyordu.

Artık silkinelim kendimize gelelim masum insanların katledilmesine, sefalete sürüklenmesine engel olalım. Bir düşünün kendinizi Muhammedîn babasının yerine koyun ve vicdanınızı yoklayın eminim ki herkesin içi sızlayacaktır.

adminadmin