Güncel
Giriş Tarihi : 16-12-2013 16:07   Güncelleme : 16-12-2013 16:07

AFİŞ, BROŞUR VE PANKART ASMAK YERİNE TEKERLEKLİ SANDALYE DAĞITTI

''ENGELSİZ HAYAT İÇİN ENGELSİZ ŞEHİR '' sloganı ile yola çıkan Barış Aydın Çankaya da Engelleri Kaldırıyor.

AFİŞ, BROŞUR VE PANKART ASMAK YERİNE TEKERLEKLİ SANDALYE DAĞITTI
Aday adaylığı süresince sokaklara afiş astırmayan, el ilanları ve broşürleri dağıttırmayan AK Parti Çankaya Belediye Başkan A. Adayı Barış Aydın, bu yönde harcayacağı bütçeyi engelli vatandaşlar için kullandı. Barış Aydın, “Gönüllüler Köprüsü ve Kardeşlik Projesi” ile engelleri kaldırdı.


AK Parti Çankaya Belediye Başkan A. Adayı Barış Aydın, 1 aylık aday adaylığı süresince ilçe sınırlarında sokak ve caddelerde kendi tanıtımını yapan afişler astırmadı. El ilanları ve broşürlerin dağıtılmasını da istemeyen çevre dostu Barış Aydın, afişler için harcayacağı bütçeyi engelliler için kullanmayı terci etti.

 ÖRNEK OLDU

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle adından sıkça söz ettiren Barış Aydın, bugüne kadar düzenlediği “Bir Dileğim Var”, “Engelliler Tenis Turnuvası”, “Dersimiz Deprem” gibi projelerle de bu alandaki etkinliğini gözler önüne sermişti. Ankara’da birçok kurum ve kuruluşla ortak geliştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle toplumun her kesimine ulaşarak farklı kültür, politik, sosyoekonomik yapıdaki insanların ortak takdirini toplayan Barış Aydın, bir kez daha örnek oldu.
 
YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Barış Aydın, “Gönüllüler Köprüsü ve Kardeşlik Projesi” kapsamında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla geçen hafta 57 engelli vatandaşın yüzünü güldürdü. Aday adaylığı süresince çevre dostu yaklaşımıyla da dikkat çeken Aydın, bu yönde kullanacağı bütçeyle 60’a yakın akülü ve tekerlekli sandalye alarak bunları bedensel engelli vatandaşların kullanması için bağışladı.
adminadmin