Genel
Giriş Tarihi : 17-07-2019 18:10   Güncelleme : 17-07-2019 18:10

Afrika Saç Örgüsü Ne Kadar Süre Kullanılır?

Ortalama olarak 3 ay kullanabileceğiniz Afrika örgüsü saç modelinde, örgülerinizi çözdürdükten sonra hemen tekrar Afrika saç örgüsü yaptırabilirsiniz.

Afrika Saç Örgüsü Ne Kadar Süre Kullanılır?

Afrika Örgüsü, saçlara sentetik saç eklemesi yapılarak örülerek şekillendirilmesine denmektedir. Milattan önce 3500'lü yıllara uzandığı düşünülen bu saç modeli, erkek veya kadınlarda yapılabilmektedir. Saçların ince bir şekilde örülmesi ve sentetik saç ekleme ile birlikte yapılabilen Afrika saç örgüsü ile arzu ettiğiniz renk ve uzunlukta saçlara sahip olabilirsiniz.

Son dönemlerde oldukça yaygınlaşan bu saç modeli, saçlarınıza herhangi bir zarar vermeden alanında tecrübeli kişiler tarafından yapılmalıdır. Amatör ellerde saç ve cilt sağlığına zarar verebilecek sonuçlar doğuran bu saç stilini, alanında uzman kadrosu ile Medusa Hair Studio'dan (0 532 500 57 29) numarasını arayarak yaptırabilir veya bilgi alabilirsiniz.

Farklı ve hoş bir görünüme sahip olmak amacıyla yaptırabileceğiniz bu saç stilinde, çeşit çeşit model ve renk seçenekleri bulunmaktadır. Uzun veya kısa ya da erkek veya kadın fark etmeksizin yaptırabileceğiniz Afro Dalgası, uzun süre saçlarınıza bakım yapmamanızı ayrıca hem vakit hem de maddi kazanım sağlamanıza yardımcı olmaktadır.

Uygun fiyatlar üzerinden yaptırabileceğiniz Afrika örgüsü saç modelini, normal saçınızı yıkar gibi yıkayabilir ve önerilen süre içerisinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Afrika saç örgüsünde önerilen kullanım süresi 3 ay olarak telaffuz edilmektedir.

Afrika Örgüsünün Avantajları

Afrika Örgüsü, sizlere maddi açıdan büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Saç bakım kremi, kuaför ve bunun gibi masraflardan kurtulmanızı sağlayan bu uygulama ile sprey veya bunun gibi maddelerin kullanımından kurtulacaksınız. Saçlarınızın rahatlaması ve güçlenmesi açısından da faydalı bir saç stili olan Afrika saç örgüsünde, işlem ense kısımdan başlar ve sentetik saç eklenerek örülür. Zor ve meşakkatli bir işlem olan bu saç stilinde farklılığı tadabilirsiniz.

Ortalama olarak 3 ay kullanabileceğiniz Afrika örgüsü saç modelinde, örgülerinizi çözdürdükten sonra hemen tekrar Afrika saç örgüsü yaptırabilirsiniz. Afrika Örgüsü Fiyatları kullanılan malzeme ve yaptırılan merkeze göre değişebilmektedir. En doğru bilgiyi sizlere vermiş olduğumuz cep telefonu numarasını arayarak öğrenebilirsiniz. Ehil kişiler tarafından yaptırılması durumunda saç dökülmesi veya yıpranması gibi sorunlara yol açmayan bu saç stilinde, saçlarınızı haftada 2 kez yıkayabilirsiniz.

adminadmin