Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-11-2018 08:45   Güncelleme : 14-11-2018 08:45

AGD Samsun Şubesinden Filistin Açıklaması

Zulme Karşı Omuz Omuza Ve Tek Ses Olduk

AGD Samsun Şubesinden Filistin Açıklaması

Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şube başkanı Şenol Altun Filistin’de yaşanan zulmü protesto etmek için bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

“Filistin de Yemen de Bizim Canımızdan Bir Parçadır”

Yemen’de yaşanılan dramın son bulması için başta Türkiye olmak üzere tüm İslam ülkeleri ve uluslar arası toplumun gerekli adımları atması konusunu bir kez daha gündeme getiriyoruz diyerek sözlerine başlayan Altun, “Filistin de Yemen de bizim canımızdan bir parçadır. Bunun aksi düşünülmemelidir. Siyonist İsrail, Gazze'ye ve Filistin halkına yönelik terör saldırılarına devam ediyor.

Siyonist İsrail, önceki akşam Han Yunus'a düzenlediği saldırıyla 10'a yakın Müslüman’ı şehit etti. Hep birlikte tanıklık ediyoruz ki bir İsrail saldırısının yaraları sarılmadan ikinci bir İsrail saldırısı geliyor.

Siyonist İsrail, işgal ettiği topraklarda var olduğu müddetçe bu coğrafya barış gelmeyecektir.

Siyonist İsrail'in varlığını tanımak da onunla diplomasi yürütmek de kabul edilemez.

Siyonist İsrail, kendi mutlulukları için dünyayı ateşe vermekten kaçınmayan bir zihniyetin eseridir.

Bu zihniyetle ne oturup konuşulabilir ne de anlaşma yapılabilir” dedi.

“Siyonist İsrail Her Zaman Problemdir”

Filistin halkının meşru talepleri adeta bir terör örgütünün talepleri gibi gösterilmektedir diyen AGD Samsun şube başkanı Şenol Altun , “Başta ABD olmak üzere tüm emperyalist ülkeler Filistin halkından meşru taleplerinden vazgeçmelerini istemektedirler. İsrail'le ilişkileri artırarak devam ettirmek samimiyetsizliktir.

Siyonist İsrail, sadece saldırdığı zaman değil her zaman için problemdir.

Siyonist İsrail, sadece Filistin halkı ve Müslümanlar için değil tüm insanlık için problemdir. Siyonist akıl, Fas’tan Endonezya’ya kadar olan coğrafyada, kendi güvenliğini sağlamak hem de kendi hedeflerine ulaşmak adına ülke yönetimlerini etkisi altında tutmaktadır. Büyük İsrail Hedefine gidilirken hiçbir husus tesadüflere bırakılmak istenmemektedir. İsrail’le işbirliği yapanlar da en az karşısında duranlar kadar Siyonist aklın imha listesinde yer almaktadırlar. Çünkü Siyonist akıl tüm insanlığın baş belasıdır, tüm insanlığın düşmanıdır” şeklinde konuştu.

“Siyonizm Her Yönüyle Sapkın Bir İdeolojidir”

Irkçılık ve mezhepçilik politikaları da İsrail’in Müslüman’ı Müslüman’a kırdırma projesinin yansımaları olduğunun altını çizen Altun, “Siyonizm her yönüyle sapkın bir ideolojidir ve Siyonist İsrail’e karşı Filistin halkının yanında olmak aslında tüm insan neslinin yanında olmaktır.  Karşımızda meskenleri, mabetleri, okulları ve sağlık merkezlerini vurmaktan imtina etmeyen bir zihniyet var.

Kendisinden başkasına hayat hakkı tanımayan, başkalarının kutsalına tahammül edemeyen bir zihniyet var.

Ekini bozan, nesli ifsat eden akıl Siyonist akıldır.

Tüm Müslümanların ve tüm insanlığın Siyonist projeye karşı kenetlenmesi gerekir” diyerek basın açıklamasını sonlandırdı.

adminadmin