Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-07-2018 15:18   Güncelleme : 14-07-2018 15:18

Ahmet Seven: 15 Temmuz Yeniden Dirilişin Adıdır

Ahmet Seven: 15 Temmuz Yeniden Dirilişin Adıdır

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven: “Dünya mazlumlarına şefkat eli olan ülkemizin istiklaline hançer vurmaya kalkışanlara karşı yeniden dirilişin adıdır 15 Temmuz”dedi.

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven 15 Temmuzun Türk Milletinin yeniden dirilişi olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

“ 15 Temmuz darbe kalkışmasının üzerinden iki yıl geçti. Bu büyük millet ciddi bir badireyi vatanseverliği sayesinde üzerinden atmaya başardı. Bu uğurda Şehitler verdi. Senaryo karanlık odaklar tarafından yazılıp içimizdeki hainlere oynatılmıştı. Böyle büyük bir milletin bekası ve istiklaliyle oynamak kadar iğrenç bir hainlik olabilir mi? 15 Temmuz gecesi işte bunu denediler.

Ve bu milletin 7’den 70’e herbirinin birer asker, birer nefer olduğunu unuttular.

HAİNLER AKIL VE İZANLARINI KAYBETMİŞLERDİ

Bu milletin vatan denilince nasıl kükreyip şaha kalktığını evladü iyalden, yardan candan geçtiğini hesaba katmadılar. Evet, bu milletin vatan denilince nasıl da gözünün karardığını başka hiçbir şey görüp düşünmediğini akıllarına getirmediler. Çünkü onlar akıl izan nedir yitirmişlerdi. Vatana millete kastedecek kadar gözleri dönenlerin bu gerçeği görmeleri mümkün değildi. İşte bu büyük millet bir kendini büyük yapan sevdası sayesinde hainlerin oyunlarını başlarına çevirmeyi bildi

ANA BABA OĞUL KIZ NÖBET TUTANLARI GÖRDÜK

Bununla kalmadı. Meydanları doldurarak günlerce canı pahasına nöbet tuttu. Aynı nöbette ana baba oğul kız el eleydi. Biri evine gitse diğeri orada kalıyordu. Yeryüzünde bunu yapan ve yapabilecek başka bir millet yoktu. Bu ihanetin üzerinden 2 yıl geçti. Her geçen gün daha da tazelenerek yürekler de yaşıyor.

UNUTMAYACAK VE UNUTTURMAYACAĞIZ

Dünya mazlumlarına şefkat eli olan ülkemizin istiklaline hançer vurmaya kalkışanlara karşı yeniden  dirilişin adıdır 15 Temmuz. Unutturmayacağız. Tıpkı Japonların çocuklarına Hiroşima ve Nagazakiye atılan atom bombalarını gösterip unutturmadıkları gibi.

15 Temmuzlarda çoluk çocuk yaşlı genç meydanlarda olacağız. İhanet gecesinde yaşanılanları ve hainleri tekrar hatırlayacağız. Unutmayacağız” Dedi.

 

 

 

 

 

 

 

adminadmin