Güncel
Giriş Tarihi : 07-02-2020 12:37   Güncelleme : 07-02-2020 12:39

Ailelerimizle birlikte‬ sabah namazında buluşuyoruz!

‪Cihannüma Derneğinin Türkiye genelinde tertip ettiği Sabah Namazında Buluşuyoruz programı Samsun’da da gerçekleştirilecek.‬

Ailelerimizle birlikte‬ sabah namazında buluşuyoruz!

Türkiye'nin 81 ilinde Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği tarafından gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Samsun'da da aileler ve çocuklar sabah namazında buluşacak.

Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği örnek bir etkinliğe imza atıyor.

Dernek, Türkiye'nin 81 ilinde aynı anda gerçekleştireceği etkinlikle küçükleri ve büyükleri camide buluşturacak.

Samsun'da da gerçekleşecek etkinlikte babalar ve çocuklar 9 Şubat Pazar günü Samsun Büyük Camii'de sabah namazında buluşacak.

MANEVİ HAVAYI SOLUYACAKLAR

Kuşaklar arası bağı güçlendirmek, büyüklerin örnek alınması ve aile içi bağın güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, aileleri ile birlikte camilerde manevi havayı soluyacak.

Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği Samsun Şubesi, Samsunlu aileleri çocukları ile birlikte Pazar sabahı Büyük Camii'ye davet etti.

Samsunlu babalara çağrıda da bulunan dernek yetkilileri, "Bu etkinlikle kuşaklar arası bağı güçlendirmeyi, aile içi iletişimi artırmayı amaçlıyoruz. İstiyoruz ki çocuklarımız manevi değerlerimizi öğrensin ve geleceğe taşısın. İnşallah yüksek bir katılım bekliyoruz. Bu vesileyle ben tüm ailelerimizi 9 Şubat Pazar günü sabah namazında çocuklarının ellerinden tutarak Büyük Camii'ye davet ediyoruz" dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN