Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-12-2018 09:13   Güncelleme : 18-12-2018 09:13

Ailem benim için öğreniyor!

Liv Hospital Samsun sponsorluğu ile Samsun Canik Demirci İlkokulu’nda başlatılan “Ailem Benim İçin Öğreniyor” projesi faaliyetlerine devam ediyor.

Ailem benim için öğreniyor!

 Projenin hedef kitlesi anne, baba ve çocuk olan “Ailem Benim İçin Öğreniyor”da anne, baba, öğretmen ve öğrenci eğlenirken öğrenmeyi sağlayan workshoplar düzenlenmekte.. Ebeveyn öğrenmesi gereken bilgiyi uygulayarak ve deneyimleyerek çocukla birlikte öğrenmekte. Amacı çocuklarımızın davranış problemlerinin değiştirilmesinde ailenin rolünü vurgulamak ve bu öğrenme sürecine veliyi dahil etmek olan projeye veliler büyük ilgi gösterdi. Etkinliklere bugüne kadar 12 ayrı veli ortak edildi.

BABAMLA PEDAL ÇEVİRİYORUM

“Ailem Benim İçin Öğreniyor”  projesinin son etkinliği geçtiğimiz gün Atakum Sahili’nde gerçekleşti. Sağlıklı yaşamı vurgulamak isteyen ebeveyn ve öğrencilerimiz sahilde bisiklet sürdü. Atakum Çobanlı İskelesi’nden itibaren başlayan “Babamla Pedal Çeviriyorum” etkinliğine Liv Hospital Samsun ailesi ve Diyetisyen Aysun İpek , Türkiye Bisiklet Federasyon İl Temsilcisi Başkanı Tarık Torun’un katkılarıyla gerçekleştirildi.   Etkinliğe Demirci İlkokulu veli ve öğretmenleri Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar katılım sağladı. Babalar ve çocukları sağlıklı yaşam farkındalığı için pedal çevirmekten keyif aldı.

adminadmin