Genel
Giriş Tarihi : 12-12-2019 09:51   Güncelleme : 12-12-2019 10:07

​Aileye cinsiyetsizlik operasyonu!

Her ülkede reklam vererek bütün medya organlarını satın alan çok uluslu şirketler, çocukların cinsel kimliğini bozarak çocuk istismarını destekliyorlar. Nesillerin geleceğini ipotek altına almaya çalışan sermayenin, altın tepside sunduğu çocuk mamalarında ne tür katkıların olduğu ise en büyük soru işaretini oluşturuyor.

​Aileye cinsiyetsizlik operasyonu!

Dünya genelinde milyonlarca çocuğun geleceği tehlike altında. Gıda sektörünün ticaret hacmi en büyük kalemlerinden birini oluşturan bebek mamaları üzerinden tüyü bitmedik bebeklerin hem zihinsel hem ruhsal hem de fiziksel gelişimi hedef alınıyor. Kazandıkları milyonlarca dolar parayla yetinmeyerek gelecek nesillerin kimyasıyla oynamaya kalkan karanlık sermaye sahipleri medya üzerinden toplumun çocuklara bakışını zehirliyor.

İnsanın yaradılış kodlarını inkâr eden sloganlarla sözde eşitlik palavraları üzerinden topluma ilahlık taslayan zihniyet, rolleri ortadan kaldırmaya ve sapkın yaşayış tarzlarına meşruiyet kazandırmanın planlarını hayata geçiriyor. Bunun en bariz örneklerinden biri bebek maması markası Aptamil’in kendi internet sitesinde başlattığı cinsiyetsiz çocuk kampanyasıyla sergileniyor. Vatandaş bu türden kampanyalardan büyük rahatsızlık duyuyor.

MEDYAYI SATIN ALIYORLAR

“Bebeğinizi cinsiyet kalıplarına sokmadan yetiştirerek gerçek potansiyelini keşfetmesine ve çevresi ile uyumlu olabilmesine destek vermiş olursunuz” şeklindeki süslü cümlelerle yaradılışa savaş açan zihniyet Hollywood filmlerinden YouTube yayınlarına, sosyal medya hesaplarından cadde ve sokaklardaki reklam panolarına kadar her türden mecrayı propaganda için kullanıyorlar. Bütün bu kirli amaçlara hizmet eden kirli yayınlarının önünü açmak için satın aldıkları bürokratlar üzerinden milletler arası anlaşmalar devreye sokuluyor. Bu sermayelerin ülkemizdeki milyonlarca bebeğin geleceğine dokunduğu göz önünde bulundurulduğunda devletin denetim mekanizmasının sıkı denetimlerle zihinlerdeki soru işaretlerini giderecek adımlar atması bekleniyor.

Devlet mutlaka test etmeli

Sattıkları bebek maması ve devam sütlerinde çocukların cinsel kimliklerinin doğal gelişimini engelleyen, baskılayan ya da bozarak engelleyen bir madde kullanıp kullanmadıkları sorusu akıllara geldi? Vatandaşlar ürünlerin denetlenmesini ve içlerinde çocukların cinsel kimliklerini bozan katkılar olup olmadığının kontrol edilmesini talep ediyor.

BEBEK MAMASINA BAĞIMLI NESİLLER

Bütün bu süreç dünyada en çok yiyecek ve içecek üreten firmalardan biri olan İsviçre’deki Nestle, 1970 ve 1980 yılları arasında yürüttüğü bebek maması kampanyasında anne sütüyle rekabete girmesiyle başladı. Firma anne sütü yerine kendi bebek formülerini kullanmaya teşvik etmek için bedava ürün dağıttı. Bir süre sonra kullanım arttıkça anneler bebek mamasına muhtaç kaldı ve emzirmeler azaldı. Birçok ülkede tepkiyle karşılanan kampanyanın bugün başka versiyonları türedi ve hepsinin yeni hedefi çocuklar üzerinden cinsiyetsiz bir toplum inşa etmek.

BU KİMİN SERMAYESİ?

Sektörde en büyük pay yine İsviçre firması olan Yahudi gıda üreticisi Osem Yatırımlarının %50.1’ine sahip ve 2000 yılının Aralık ayında İsrail’de Ar-Ge merkezi faaliyeti için milyonlarca dolar yatırım yaptı. Dahası 1998 yılında Peter Brabeck-Letmathe Nestle adına Netanyahu’dan Jübile ödülünü almıştı.

1942’deki kuruluşundan bu yana, İsrail gıda endüstrisini güçlendirmek ve geliştirmek için çalışmakta olan Osem, bir bütün olarak İsrail Devleti’nin hikayesi tarihinin sayfalarına yansıyor. Osem fabrikalarındaki üretim hatlarının coşkulu operasyonu İsrail Devleti’nin kurulmasından önce başladı ve 1950’lerin başındaki şiddetli kemer sıkma döneminde bile devam etti.

Erem ŞENTÜRK - Diriliş Postası

adminadmin