Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-07-2018 09:14   Güncelleme : 05-07-2018 09:14

Ak Kadınlardan Kurdeleli Tepki

Ağrı'da öldürülen 4 yaşındaki Leyla ve Ankara'da öldürülen 8 yaşındaki Eylül cinayetlerine tepki gösteren AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları yönetimi, suçluların en ağır cezayı alacaklarına inandıklarını söyledi. Canikli AK Kadınlar tepki amacıyla yakalarına siyah kurdele da taktı.

Ak Kadınlardan Kurdeleli Tepki

AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları yönetimi Ağrı'da öldürülen 4 yaşındaki Leyla ve Ankara'da öldürülen 8 yaşındaki Eylül cinayetlerine tepki amacıyla teşkilat binasında toplandı. Burada çocuk istismarı ve cinayetlerine tepki gösteren Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu ve yöneticiler, yaşanan acılara sessiz kalamayacaklarını ve çocuklara yönelik cinsel istismarı şiddetle kınadıklarını söyledi.

ÇOCUKLAR OYUN OYNAMALI

Devletin çocuk istismarı ve cinayetlerini gerçekleştirenlere en ağır cezayı vereceğine inandıklarını belirten AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, "Son zamanlarda ülkemizin değişik yerlerinde çocuklarımızla ilgili aldığımız acı haberler hepimizi derinden üzdü. En son Eylül ve Leyla'nın ölüm haberleri hepimizi derinden sarstı. AK Parti Canik Kadın Kolları olarak son günlerde yavrularımızın kaçırılmasını, yapılan istismar ve katledilmelerini lanetliyoruz. Bu tamamen bir alçaklıktır. Çocuk çocukluğunu yaşamalı. Çocuklar, çocuktur ve oyun oynamaları gerekir.

YAKALARINA KURDELA TAKTILAR

Tepki amacıyla yakalarına siyah kurdele taktıklarını ifade eden Korucu, "Üzerine titrediğimiz, gözümüzün nuru çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Masumiyetin simgesi yavrularımıza yapılan istismarı AK Parti Canik Kadın Kolları ailesi olarak, en önemlisi de anne ve anne adayları olarak kalbimize taktığımız siyah kurdeleler ile kınıyoruz. Bu vesile ile bir kez daha çocuk istismarından dolayı aramızdan ayrılan meleklerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Acılı ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz" diye konuştu.

adminadmin