Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-10-2019 11:23   Güncelleme : 07-10-2019 11:23

Ak Parti Atakum İlçe Başkanı köksoy'dan Atakum Belediye Başkanı Deveciye; CHP milletvekilinin eşini Atakumspor’a yönetici yapmak ahlakî mi!

Ak Parti Atakum İlçe Başkanı köksoy'dan Atakum Belediye Başkanı Deveciye; CHP milletvekilinin eşini Atakumspor’a yönetici yapmak ahlakî mi!

Ak Parti Atakum İlçe Teşkilatının değişik kademelerinde görev alan partililerle yapılan kahvaltıda konuşan Av Haluk Köksoy, Atakum Belediye Başkanına, belediyeyi yakınları ile yönetiyor anlamında eleştiri getirdi.

Konuşmasında:

Bugün Atakum Belediyesini yönetenlere baktığımızda maalesef vahim bir tabloyla karşılaşmaktayız. Belediye Başkanı Sayın Cemil Deveci, her ortamda Atakum'u beraber yöneteceğiz yönünde mesaj vermekte, Ancak eylem ile söylem örtüşmemektedir.

Diğer taraftan, bırakın mevzuat dışı etik dışı bir davranışımı söyleyin İstifa etmeye hazırım diyecek kadar iddialı konuşan Sayın Başkan ilk icraat olarak eşinin Öz yeğenini özel kalem müdürü olarak atadı.

Haydi, adı üzerinde 'özel kalem' bunu masum karşılayalım, peki ablasının oğluna, yani başkanın Öz yeğeni adına kurulan şirketin Belediye uhdesinde alınmasına ne diyeceğiz.

Bu da yeterli değilmiş gibi şirketi devir aldığı bu kişiyi yani ablasının oğlunu Belediye de iş başı yaptırıyor. Bunları hangi etik kurallarla açıklayacağız.

Mecliste bu hususlarla ilgili vermiş olduğumuz soru önergelerine vermiş olduğu cevapta kendisinin yanlış yönlendirildiğini ifade ediyor, bu nasıl bir yanlış yönlendirme ki, adına şirket kurdurulan ve akabinde belediyede işe başlatılan kişinin senin ablanın oğlu olmadığına ikna ettiler. Bu nasıl bir anlayıştır.

Diğer taraftan, eşini Atakumspor’da yönetici yapacaksın, CHP milletvekilinim eşini Atakumsporda yönetici yapacaksın, peki bunları hangi etik kurallarla açıklayacağız.

Sayın başkan Atakum u birlikte yöneteceğiz derken Ailesi ile birlikte yönetmeyi kast ettiğini şimdi daha iyi anlıyoruz.

Şeklinde konuştu...

adminadmin