Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-12-2018 11:41   Güncelleme : 07-12-2018 12:16

AK Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Sandıkçı’ya Canik mahalle ve köylerinde büyük ilgi!

AK Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Sandıkçı’ya Canik mahalle ve köylerinde büyük ilgi!

AK Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Sandıkçı’ya mahalle ziyaretlerinde gösterilen ilgi her gün artarak devam ediyor.

AK Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Sandıkçı Canik İlçesinin mahalle ve köylerinde seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Sandıkçı mahalle ve köy ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ediyor.

Sohbetlerinde,” Türkiye’de örnek teşkil edecek projelerimizi vatandaşımızla paylaşmak için heyecanla gün sayıyoruz diyen AK Parti Samsun Merkez İlçe Kurucu Üyesi 2. Dönem Merkez İlçe Başkanı AK Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Sandıkçı Canik için 2023 vizyon projeleri hazır olduğunu dile getiriyor.

“Allah izin verir ve nasip ederse Canik’i Türkiye’de, sosyal ve gönül belediyeciliğin öncüsü konumuna getirecek projelerimizi hemşerilerimizle paylaşmak için heyecanlanıyoruz” diyen AK Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Sandıkçı şöyle devam ediyor;

“Canik’teki demografik yapı ve bazı parametreleri göz önüne alarak hazırladığımız projelerimizi İnşaallah hayata geçirdiğimizde, Samsun’a yerleşmeyi düşünen herhangi bir vatandaşımızın ilk tercihi ve adresi Canik olacaktır.

Belediyecilikte çığır açmayı düşündüğümüz uygulamalarımızla Canikli vatandaşlarımızın ufku genişleyecek, çevre belediyelere ilham kaynağı olacağız”

BİLAL ERDOĞAN’DAN PLAKET ALMIŞTI

Aynı zamanda Atakum İmam Hatip Okulu yaptırma ve yaşatma derneği başkanı olan AK Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Sandıkçı, Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek bir konuşma yapan Bilal Erdoğan’dan plaket almıştı.

Ensar vakfının davetli olarak Samsun’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan Samsun İmam Hatip Okulları Platformunun programında da konuşmuş ve ardından da okulun kuruluşundan bugüne maddi ve manevi desteğini esirgemeyen AK Parti Samsun eski Merkez İlçe Başkanı AK Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Sandıkçı’ya hizmetlerinden dolayı bir plaket vermişti.

 

adminadmin