Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-07-2019 10:42   Güncelleme : 24-07-2019 10:42

AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Meşe tesisleri haberimiz hakkında yorum yaptı!

AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Canik Belediyesi eski Başkanı Osman Genç Öztürk Samuk’tan ne istedi haberimizin sosyal medya paylaşımına yorum yaptı.

AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Meşe tesisleri haberimiz hakkında yorum yaptı!

Eler’in yorumu şu şekilde;

Sayın editör şahsımla ilgili yalan haberiniz ile ilgili bu konuya açıklık getirmek zorunluluk hale gelmiştir;

Meşe Tesisleri ihalesini 2014 yılı Kasım ayında Altıntaş Yemek Fabrikası kazanarak işletmeye başladı. Şahsım Muzaffer Altıntaş ile anlaşarak Altıntaş Yemek Fabrikasının bünyesinde Meşe Tesisleri yöneticiliğini yaptım, kimse bizi atamamıştır.

Muzaffer Altıntaş’ın işleri bozulunca bahse konu şahıs ortak almıştır. Taahhütlerini yerine getirmemesi üzerine Muzaffer Altıntaş iflas etmiştir.

Şahsıma iftira atan aciz şahıs; şahsımızı ve çevremizi kullanarak tüm çıkarlarını ve menfaatleri sağlamıştır.

Menfaat ve çıkarları bitince sahsımla çalışmamaya karar vermis ve yol ayrımına gitmiş haklarımı ödememiştir.

19 Kasım 2014 tarihinden 27 Temmuz 2017 tarihine kadar çalıştığım Meşe Tesislerinden hukuki haklarımı adlı mercilerce aramak kaydıyla is akdimi sonlandırmış, hakkımı adli yollar ile arama sureci başlatmam üzerine iftira sahibi şahısla uzlaşma mahkemesi dışında hiç bir hukukumuz olmamıştır.

Uzlaşmaması üzerine adli mücadelemiz başlamıştır.

Şahsıma ilgili, delil ve ispattan yoksun bu iftira ve karalamanın zamanlaması manidar buluyorum.

Haberdeki adli belgeden de anlaşılacağı üzere Yaklaşık 1 yıldır kira ödemeyen işgalci konumdaki kişi hak ve hukuk tanımaksızın belediyeyi zarara uğratmakta olduğu aşikardır.

Şahsıma yapılan iftira ve karalama ile ilgili hukuki yolları kullanacağımı beyan ederim. Haberin içeriğinde şahsıma ait söylem tamamen iftira ve yalandır. Yalan haber gazetecilik ve ahlaki değerlerden uzak bir duruştur. Bu asılsız haberleri yapanlar, bilgimize başvurmadan iddia üzerine haber yapmıştır. Bu haber karşılığı kim ve kimler ne menfaat edinim sağlamıştır. İddia üzerine yapılan haber ve habercilik ne kadar güvenilir olabilir Kamuoyunun vicdanına bırakıyorum.

ERCAN ELER’E SORULAR

Madem dürüstsün belediyenin Su hırsızlığını bile bile kaç yıl neden sesin çıkmadı?

Çalıştım dediğin işyerinde bir ayda kaç saat mesain olmuştur?

İşten ayrıldıktan sonra kendine yakın çalışanları çıkarttırıp şikayet ettirerek işyeri aleyhine bir de yalancı şahitlik yaptın mı?

Sayemde derken, senin hangi beceri ve mesleğinle katkı sağladığını iddia etmeye çalışıyorsun... Sana 3 koyun teslim edebilecek biri neden çıkmadı 2 yıldır?

Çalıştığın zaman zarfında eş dost tanıdıklarından aldırdığın 3 KAT PAHALI ürünleri işyerinin menfaatini düşünerek mi aldırdın?

Günde 1 saat uğramadığın işyerine sağladığını iddia ettiğin menfaat nedir?

Cari hesaplarda açık hesap olarak görünen 600 bin TL Civarı alacakların tamamını tahsil edilmiştir diye sildirirken tahsilatı kimin nasıl nereye hangi hesaba yapıldığını ispat ve izah edebildin mi?

Çalışıyor göründüğünüz işyerinde bir ayda kaç saat bulundunuz ki, çıkarıldıktan sonra benim mesaimi, bayram iznimi, haftalık iznimi vermedi diye şikâyet ettiniz?

Basında mesai saatlerinde her gün ayrı bir yerde olduğunuz herkes tarafından hemen ulaşılabiliyor,, nasıl ve ne zamanları çalıştınız da mesainiz kaldı?

İşyerine ait mahrem bilgileri kimlerle paylaştınız?

adminadmin