Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-02-2019 10:19   Güncelleme : 19-02-2019 10:31

AK Parti Canik İlçe Başkanlığının düzenlediği Birlik ve beraberlik gününe osman genç katılmadı!

AK Parti Canik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen, birlik ve beraberlik programına Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in katılmaması dikkat çekti.

AK Parti Canik İlçe Başkanlığının düzenlediği Birlik ve beraberlik gününe osman genç katılmadı!

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar Canik’te görev alan teşkilat mensupları katıldı.

Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, 'Bu yola millete hizmet etmek için çıktık. Bu amacımızı da birlik ve beraberlikle içerisinde gerçekleştireceğiz' dedi

2 YIL İÇİNDE DEĞER KAZANACAK

Programda konuşan Sandıkçı, “Canik’te birlik ve beraberlik sağlandığı zaman, çok güzel işler başaracağız. 2 yıl içinde Canik’teki değişimi hep birlikte göreceğiz. Sayın Mustafa Demir’le birlikte gerçekleştireceğimiz projelerle ilçemizdeki kalkınmayı en kısa sürede gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

AFİŞLERE DEĞİL GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ

Teşkilat mensuplarına hitap eden Sandıkçı, gönül belediyeciliğini uygulayacaklarını belirtti. Sandıkçı, “Belediyecilikte ulaşılabilirlik sorunu asla olmayacak. Biz millete hizmet için çıktığımız bu yolda, yaptığımız hizmetleri milletimize anlatacağız. Amacımız; afişlere girmek değil, amacımız yaptığımız hizmetlerle milletimizin gönüllerine girmektir” diye konuştu.

AK Parti Canik İlçe Başkanlığının düzenlediği ‘Birlik ve Berberlik’ programına Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in katılmaması ‘bir küskünlük mü mevzubahis?’ sorusunu akıllara getirdi.

adminadmin