Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-12-2018 11:22   Güncelleme : 10-12-2018 11:22

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Acar: Gönül belediyeciliğinde en doğru isim benim!

​AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Acar Akasyamhaber’i ziyaret etti.

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Acar: Gönül belediyeciliğinde en doğru isim benim!

Ziyarette genel yayın yönetmeni Recep Yazgan ile Çarşamba’nın geleceğini masaya yatıran Acar, “Çarşamba’da vatandaş, kendisine her zaman ulaşabileceği, esnafın çayını içen, kapısı halka bütün gün açık bir başkan istiyor. Biz Çarşamba’nın her kesiminin avucumuzun içi gibi bilen, Çarşamba’dan hiç kopmamış bir aday adayı olarak bu görevi layıkıyla hayata geçirebileceğimize inanıyoruz. Çarşamba bizimle beraber gönül belediyeciliğinin ne olduğunu görmüş olacak” dedi.

Çarşamba insanın samimiyeti ve içtenliğine karşılık gelebilecek projeler ile yediden yetmişe her kesi ve her kesimi kucaklamayı hedeflediklerini de sözlerine ekleyen Acar şöyle devam etti; “Çarşamba insanını en iyi tanıyan, bu yaşıma kadar Çarşamba’da yaşayan, AK Parti’nin kuruluşundan bu zamana kadar her kademesinde vazife almış birisiyim. Ben Çarşamba’nın sağından soluna her kesimi ile içli dışlıyım. Çarşamba’nın doğal adayıyım. Belediye hizmetlerinin, sosyal projelerin vatandaş ile ulaşması ve kucaklaşmasını sağlayabilecek bir aday olarak göreve talibim”

Akasyamhaber genel yayın yönetmeni Recep Yazgan, AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Acar’a çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

adminadmin