Güncel
Giriş Tarihi : 27-09-2015 19:43   Güncelleme : 27-09-2015 19:43

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Ebubekir Bal, Kanaat Önderleri Ve Muhtarları Yemekte Ağırladı

AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Ebubekir Bal, kentin önde gelen birçok ailesi ile kanaat önderleri ve muhtarları yemekte ağırladı

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Ebubekir Bal, Kanaat Önderleri Ve Muhtarları Yemekte Ağırladı
AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Ebubekir Bal, kentin önde gelen birçok ailesi ile kanaat önderleri ve muhtarları yemekte ağırladı.
Bir restoranda düzenlenen yemek programına, Bal’ın yanı sıra, Terkan, Baraj Altı, Yenişehir, Yeniköy ve Alipınar mahallelerinin muhtarları, aile büyükleri ve kanaat önderleri ile eski milletvekili Sebgatullah Seydaoğlu’nun da aralarında bulunduğu yüzlerce kişi katıldı. Toplantıya katılanlar, Bal’a desteklerini açıkladı. Burada konuşan eski milletvekili Seydaoğlu, Ebubekir Bal’ın başarılı bir işadamı olduğunu belirterek, “Diyarbakır’a yapacağı hizmet konusunda en ufak bir tereddüdümüz yok. 1 Kasım’a kadar Diyarbakır’da kalacağım ve tüm seçmenlerimi AK Parti’ye yönlendireceğim. Seçimlerin, ülkeye, millete ve özelde Diyarbakır’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
AK Parti Diyarbakır 2’nci sıra milletvekili adayı Ebubekir Bal ise, “Desteklerinden dolayı sayın Seydaoğlu ve burada bulunan herkese teşekkür ederim. Bizi destekleyenleri mahcup etmemek için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.
adminadmin