Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-12-2018 09:48   Güncelleme : 03-12-2018 09:48

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Ersan Aksu: İlkadım'dan zaferle çıkacağız!

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Ersan Aksu, İlkadım'dan zaferle çıkacaklarını söyledi.

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Ersan Aksu: İlkadım'dan zaferle çıkacağız!

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Ersan Aksu, 54 vilayetten daha büyük olan İlkadım ilçesi seçimlerini yine AK Parti'nin kazanacağını söyledi.

Belediyeciliğin AK Parti'nin işi olduğunu belirten Aksu, "Ülkemizde belediyecilik denilince halkımızın aklına AK Parti geliyor. Gerek vizyonumuz, gerekse misyonumuzla 2023 hedeflerimize ulaşmak için yerel seçimlerden partimiz yine zaferle çıkacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2019 yerel seçimlerinde slogan olarak belirlediği gönül belediyeciliğinin vatandaşta büyük bir yankı uyandırdığını dile getiren Aksu, "AK Parti ailesi olarak İlkadım ilçemizde de gönüllere girmek için hizmet odaklı bir çalışma içinde olacağız. Sen-ben demeden el ele gönül gönüle bir anlayışla hareket edip halkımızın gönlüne gireceğiz. Çıktığımız bu kutlu yolda halkımızla kucaklaşmayı kendimize şiar edineceğiz" diye konuştu.

İlkadım'da seçimlerden zaferle çıkacaklarına inandıklarını belirten Aksu, "Bizler AK Parti ailesi olarak hem ülkemizde hem de İlkadım'da tek ses tek nefes olan bir partiyiz. Bununla da her zaman gurur duyuyoruz. 2019 seçimlerinin bundan önceki seçimlerde olduğu gibi AK Parti'nin zaferiyle sonuçlanacağına inancımız tamdır. Rehavete kapılmadan çok çalışarak ve her vatandaşımıza ulaşarak seçimlere hazırlanıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

 

adminadmin