Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-08-2018 10:40   Güncelleme : 29-08-2018 10:40

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Musa Arslan: Aday olursam rekor oyla seçimi kazanacağım!

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Musa Arslan: Aday olursam rekor oyla seçimi kazanacağım!

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Musa Arslan, doğup büyüdüğü ve yaşadığı İlkadım İlçesine hizmet edebilmek için aday olduğunu kaydederek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini İlkadım Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiği takdirde 120 Binin üzerinde oy alarak rekor kıracağını kaydetti.

İlkadım ilçesinin sıkıntılarının ortada olduğunu kaydeden Musa Arslan, istihdama yönelik iki büyük projesinin olduğunu ve bunu aday olduktan sonra açıklayacağını söyledi.

Arslan, her siyasi partinin oyuna talip olduğunu ve her fikir ve siyasi görüşten destekçisi olduğunu da sözlerine ekleyerek, Yıllardır AK Parti’nin çeşitli kademelerinde hep hizmet çarkının içinde bulunduğunu, hiç bir farklı görüşteki insanı ayırt etmeyip, ayrıştıranın da karşısında olduğunu belirtilerek şöyle devam etti;

“İlkadım’da herkesi kucaklayarak, AK Parti’nin çok geniş bir kitle partisi olduğunu göstererek eğer aday olursan Samsun’da tarihi bir oy potansiyelini yakalayacağım. İlkadım benim doğup büyüdüğüm ve yaşadığım yer. Bu nedenle bana Canik’i, Atakum’u, Tekkeköy’ü verseler bu kadar iddialı konuşmam. Seçimi kaybedebiliriz bile derim. Ama İlkadım’da şimdiye kadar aldığım destek ve gördüğüm teveccüh sebebiyle bu kadar iddialı konuşuyorum. İlkadım’da mevcut başkan da dahil hiçbir rakip tanımıyorum”

 

adminadmin