Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-01-2019 13:22   Güncelleme : 25-01-2019 13:22

AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Tok’u Ziyaret Etti

AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Tok’u Ziyaret Etti

İlkadım Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman ve Yönetimini ağırladı.

Cumhur İttifakı Adayı Tok, ziyarette gençlerin siyasetteki önemine vurgu yaparken; “Gençlik kollarımıza ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyor ve gençlerimizin siyasetteki varlığını her daim önemsiyor ve destekliyoruz” dedi. 

TOK, “AK PARTİ TEŞKİLATININ HER KADEMESİ ÇOK GÜÇLÜ”

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adaylığının açıklanmasından sonra hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Başkan Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman ve genç partilileri ağırladı. AK Parti Teşkilatının her kademesi çok güçlü olmasının 31 Mart Mahalli Seçimlerinde ve Ülke yönetiminde çok önemli olduğunu belirten Başkan Tok; “Halkın siyasi beklenti ve görüşlerini dinamik tutmanın bir partinin önceliği olduğunu, bunu başarmak için de gençlik kollarından tutun en üst düzeye kadar birlik ve beraberlik içerisinde olmasına bağlıdır” dedi.

BAŞKAN TOK; "GENÇLERDEN ALDIĞIMIZ ENERJİYLE BAŞARIYI YAKALIYORUZ"

Cumhur İttifakı Adayı olarak bu birliktelik ortamından gençlerin çıkarması gereken önemli sonuçlar olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; "Bugün 15 Temmuz ruhu ile kurulan Cumhur İttifakı birlik ve beraberliğin en büyük örneklerinden biridir. Söz konusu vatan olduğunda teferruatlar önemsiz kalır. Siyasette yaşanan bu birlikteliğin siz genç kardeşlerimiz için de bir örnek olduğunu düşünüyorum. Bu birliktelik içerisinde sizlere de büyük görevler düşüyor. Seçim süreci boyunca çok çalışmalı tüm genç kardeşlerinize yaptığımız dev proje ve örnek hizmetleri anlatmalısınız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek çıktığımız bu yolda siz genç kardeşlerimizin teveccühü ve desteği bizleri son derece mutlu ediyor." diye konuştu. 

 

adminadmin