Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-09-2018 14:01   Güncelleme : 28-09-2018 14:01

AK Parti İlkadım Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti İlkadım Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı yapıldı. Toplantıya AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları, AK Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlkadım Gençlik kolları Başkanı Erdi Küçükosman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlkadım Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. 

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay konuşmalarında teşkilatçılığın üzerinde durdu. Başkan AY " AK Parti 'de siyaset yapmak demek durmadan dinlenmeden çalışmalara tam hız devam etmek demektir. Bizler de bunu çok iyi biliyor ve bu bağlamda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Teşkilâtlar bu partinin mihenk taşıdır. Partimizi bu kadar güçlü yapan bu sıralarda görev yapan değerli teşkilat mensuplarımızın ve halkımızın teveccühüdür. Bizlere teşkilatçılık bilincini aşılayan, birlikteliğimizin daim olması için bizlere yol gösteren Teşkilatımız da görev yapmış ve halen görev yapan değerli kardeşlerimizi ve büyüklerimizi ziyaret edip hasbihal ettik. Bizi biz yapan, bizi güçlü kılan işte bu dostluklar ve kardeşliklerdir. 

Değerli AK Parti ailesi AK Parti İlkadım teşkilatı olarak yaklaşan yerel seçimler öncesi teşkilâtlarımızı motive etmek için yönetim kurulu üyelerimiz ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yerel seçim öncesi sandık çalışmalarımızı tamamladık. Bu zorlu çalışmaları yaparken kendinden ailesinden ve işinden feragat eden değerli teşkilat mensubu kardeşlerime ağabeylerime ve ablalarıma teşekkürü bir borç bilirim. Bizler teşkilatımız ile sahadayız ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Burada sözlerimi noktalamak istiyorum. Danışma toplantımızın hayırlara vesile olmasını Rabbim'den niyaz ederim. " dedi. 

Danışma Meclis toplantısında AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş,

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Danışma toplantısının sonunda AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan AY

AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş'a ve Orhan Kırcalı'ya hediye takdiminde bulundu.

 

adminadmin