Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-10-2018 09:44   Güncelleme : 30-10-2018 09:44

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay: Başarımızın anahtarı birlik ve beraberliğimiz!

​AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı Daraltılmış Meclisi Toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay: Başarımızın anahtarı birlik ve beraberliğimiz!

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay'ın, İl Başkan Yardımcısı Erkan Malkoç'un, İlkadım Belediye Başkan Vekili Erol Köroğlu'nun, İlkadım Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen'in, İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman'ın, Belediye Meclis Üyelerinin, Mahalle Başkanlarının ve yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla danışma meclis toplantısı gerçekleştirildi.

İlkadım İlçe Başkanı Hakan AY konuşmasında teşkilatçılığın önemine vurgu yaparak bizler bu koltuklarda siyaset yapıyorsak Allah rızası için ve millete olan hizmet sevdamız içindir. Bizlerin çalışmalarında en önemli katkıyı siz değerli teşkilat mensuplarımız sağlıyorsunuz. Gayretliyiz, çalışkanız ve inanıyoruz. Bu üç özellik bizde mevcut. Bu sayede sahada hiçbir parti yokken bizler oluyoruz. Değerli mahalle başkanlarımız sokağın nabzını sizler tutuyorsunuz. Sokakta olan bitene birebir şahit oluyorsunuz. Bizlere en önemli bilgileri sizler vereceksiniz. Yaklaşan yerel seçim öncesinde sizlerin çalışmaları çok önemli. Bu süreç bir ekip işidir. Çünkü bir bölge eksik kalsa tablo tamamlanmaz. Belediye Başkanımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Ana kadememiz, Mahalle Başkanlarımız ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile biz bir ekibiz. Bu ekip çok önemli. Burada gördüğümüz bu ekip önümüzdeki yerel seçimde ilkadım İlçe Belediye Başkanlığını tekrar AK Partiye kazandıracak. Değerli AK Parti ailesi burada ki birlik ve beraberliğimiz başarımızın en önemli anahtarıdır bunu unutmayın. İlkadım İlçe Başkanı Hakan AY konuşmasında son olarak AK Partili bir belediyenin İlkadım için ihtiyaç olduğunu, büyük bir şehir olmanın büyük sorunları da getirdiğini ve bu nedenle Merkezi hükümetle beraber şehrimizin sorunlarının çözülmesinde Ak Partinin belediyede ki iktidarını sürdürmesinin elzem olduğunu vurguladı.

İlkadım Belediyesi Başkan Vekili Erol Köroğlu konuşmasında İlkadım Belediyesi'nin hizmetlerini anlatarak hizmet belediyeciliğinin en iyi örneklerini sergilediklerini, teşkilatlarla birlik beraberlik içerisinde AK Partili belediyeciliğin devamı için sonuna kadar çalışacaklarını vurguladı.

İl Başkan Vekili Erkan Malkoç da "İl Başkanlığı olarak, sandık kurullarının oluşturulmasında, ev toplantılarının tertibinde ve de mahalle mahalle sokak sokak yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınız için sizlere teşekkür ediyorum" diyerek konuşmasını tamamladı.

adminadmin