Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-11-2018 15:23   Güncelleme : 10-11-2018 15:23

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı Ev Ziyaretlerine Başladı

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı Ev Ziyaretlerine Başladı

AK Parti  İlkadım İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Yönetimi, Gençlik Kolları Yönetimi ve bir kısım belediye meclis üyeleri ile birlikte bir gün içerisinde farklı mahallelerde 108 evde ziyaretler gerçekleştirdi. Seçim sathı mahalline girmeden yaygın ve etkin bir şekilde sahada olan Ak Parti İlkadım teşkilatı, ev ziyaretlerinde başlattığı geleneği sürdürdü.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan AY programlar konusunda yapmış olduğu değerlendirmede;

‘AK Parti İlkadım Ailesi olarak İlkadımlı hemşerilerimizle iç içe gönül gönüle olmaya, oturup bekleyen değil, hemşerilerimizin evlerine, işyerlerine ve sosyal ortamlarında ziyaretlerde bulunarak onları dinlemeye devam edeceğiz. Her zaman olduğu üzere hedefimiz çalmadığımız kapı, girmediğimiz gönül bırakmamak. Yine bu yolda izleyeceğimiz yol hemşerilerimizden aldığımız şikayet öneri ve talepleri hizmet verecek yetkililere en hızlı şekilde iletip takibini yapmaktır. Milletimizin taleplerinin takipçisi olacağız. İlklerin şehri İlkadımda yapmış olduğumuz görevin ve sorumlulukların bilincindeyiz. Bu minvalde çalışmalarımızı sürdürdük, sürdürmeye devam edeceğiz.

Göreve gelir gelmez 55 günde 5555 Ev programı hedefiyle yola çıkarak bu sayının çok çok üzerinde programlar gerçekleştirerek halkımızla bir araya geldik. Tum teşkilâtlarımızla birlikte sadece seçim dönemlerinde değil her zaman halkımızla bir arada olduk. Salı ve Cuma günü gerçekleştirmiş olduğumuz ev ziyaretleri ile birlikte yüzlerce hemşehrimizle bir araya gelmiş olduk. Vatandaşlarımızın dileklerini ve sorunlarını evlerinde dinleyerek neler yapabileceğimizi birlikte istişare ettik.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan AY son olarak ev toplantılarının çok verimli geçtiğini, çok olumlu geri dönüş almakta olduklarını ve bu ziyaretlerin tüm hızıyla devam edeceğini ifade ederken, İlkadım da AK Parti Belediyeciliğinin devam edebilmesi için var gücüyle çalışacaklarını dile getirdi.

 

adminadmin