Siyaset
Giriş Tarihi : 04-10-2018 09:53   Güncelleme : 04-10-2018 09:53

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığından Ankara Çıkarması

Yapılan bir dizi ziyaretlere AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığından Ankara Çıkarması

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Ay " Öncelikle teşkilatımız ile T.B.M.M'ye gittik. Burada Samsun milletvekillerimizi ziyaret edip hasbihal ettik.İlkadım İlçemizde çözüme kavuşturulması gereken Kentsel Dönüşüm,Sanayi Sitesinin taşınması gibi önemli problemlerimizin çözümü noktasında Bakanlık nezdinde gerçekleştirdikleri çalışmalar için Vekillerimize teşekkür ederek yeni dönemde başarılar diledik.

Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ı dinlemek üzere AK Parti gurup toplantısına iştirak ettik. Grup toplantısının sonunda Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdik. Akabinde partimizin Genel Merkezini ziyaret ederek Parti binamızda Önceki dönem Samsun Milletvekilimiz Hasan Basri Kurt bey ile de görüştük. Bizler güzel bağlar kurdukça dostluklarımız her daim baki kalacaktır. Teşkilatımız ile dolu dolu bir Ankara programı gerçekleştirdik. Bizlere bu program boyunca eşlik eden ve desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcımız Samsun Milletvekilimiz Sn. Çiğdem Karaaslan'a , Samsun Milletvekillerimiz Sn. Ahmet Demircan'a , Fuat Köktaş'a ve Orhan Kırcalı'ya şahsım ve teşkilâtım adına teşekkür ederim.İlkadım olarak biz her göreve hazırız her daim teşkilat olarak biriz beraberiz. " dedi.

adminadmin