Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-09-2016 12:22   Güncelleme : 14-09-2016 12:22

Ak Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan’ı Cumhurbaşkanına şikayet etti!

Gazeteci Ömer Turan, Cemaat soruşturmasında gözaltına alındıktan sonra serbest kalan AKP Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan’ı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şikayet etti.

Ak Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan’ı Cumhurbaşkanına şikayet etti!

Samsun Haber - Cemaat soruşturmasından gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan AKP Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan’ın 17- 25 Aralık’tan sonra Cemaatin yönetiminde olduğu iddia edildi.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan Cemaat soruşturması kapsamında Samsun’un AKP Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan ile yönetimde bulunan üç kişi gözaltına alındı. Baştan 8 Eylül’de gözaltına alınıp nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AKP’ye yakınlığı ile bilinen gazeteci ve yazar Ömer Turan sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden Fikret Baştan ile ilgili şok iddialar gündeme getirdi.

Ömer Turan, Baştan’ın Cemaatin dershanesi, yurdu ve gazete dağıtımının bağlı olduğu şirketin kurucusu olduğu iddia edildi. Ayrıca bir milletvekilinin Baştan’ın gözaltına alınmasından sonra emniyet ve savcıyı ziyaret ettiği öne sürüldü.

Ömer Turan’ın iddiaları şöyle:

Ladik İlçe Teşkilat Başkanı Fikret Baştan’nın örgütün Dershanesi,Yurdu ve Gazete Dağtm. Bağlı olduğu şirketinin kurucusu olduğu söyleniyor. Fikret Baştan’ın 17/25 Aralık sürecinden sonra da örgüt yönetiminde olduğu ve evinde Örgüt liderinin kasetleri bulunduğu söyleniyor. Partiden ihraç edilmesi yerine söz konusu kişiye sahip çıkılıyor, bir vekil bu konu için hem Emniyete hem Ladik Savcısını ziyaret etmiş. Sayın Cumhurbaşkanım soruşturmaya müdehale eden kim olursa olsun şikayet edin demiştiniz. Ladikliler bu müdehaleden çok şikayetci efendim.”

Muhalifgaste.com

 

adminadmin