Güncel
Giriş Tarihi : 25-10-2015 11:55   Güncelleme : 25-10-2015 11:55

AK Parti Milletvekili Adayı İsmail Kahraman:

Tuzla’da vatandaşlara aşure dağıtan AK Parti milletvekili adayı İsmail Kahraman, “Toplumumuz bu ananelerini devam ettirmeli, inancını sürdürmeli” dedi

AK Parti Milletvekili Adayı İsmail Kahraman:
Tuzla’da vatandaşlara aşure dağıtan AK Parti milletvekili adayı İsmail Kahraman, “Toplumumuz bu ananelerini devam ettirmeli, inancını sürdürmeli” dedi. Aşure kazanı açılırken bir vatandaş tarafından 100 lira verilen bir kadın, "Az oldu" deyince, AK Parti’li Kahraman da cüzdanından çıkardığı 100 lirayı kadına verdi.
AK Parti İstanbul milletvekili adayı İsmail Kahraman İçmeler Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. AK Nokta’ya uğrayarak burada Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ve milletvekili adayı Şebnem Koçakelçi ile aşure dağıtımına katılan Kahraman, aşure kazanının kapağı açılırken bir kadına 100 lira bahşiş verdi. Kahraman, kazanın kapağını açtıktan sonra kepçe ile aşureyi bardaklara doldurdu ve vatandaşlara dağıttı.
Kahraman, “Mübarek bir aydayız. Muharrem ayının bizim için önemi çok büyük. Hicretin olduğu ay ve Muharrem de fevkalade mübarek bir ay. Kerametleri olan, çok kıymetleri olan bir gün. Böyle bir günü, örfümüze, adetlerimize uygun bir şekilde karşılamış olmamız bizim için çok bahtiyarlık verici bir şey. Toplumumuz bu ananelerini devam ettirmeli, inancını sürdürmeli” şeklinde konuştu.
AK Parti milletvekili adayı Şebnem Koçakelçi da Muharrem ayını kutlayarak, 1 Kasım seçimlerinin tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi.
adminadmin