Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-10-2019 10:57   Güncelleme : 17-10-2019 10:57

AK Parti Samsun Eski İl Başkanı Çetinkaya Vakıfçılık mı yapacak siyasetçilik mi oynayacak!

AK Parti Samsun eski İl başkanlarından Osman Çetinkaya yeniden siyaset turları atabilmek ve unutulan yüzünü hatırlatabilmek için vakıfçılığa soyundu.

AK Parti Samsun Eski İl Başkanı Çetinkaya Vakıfçılık mı yapacak siyasetçilik mi oynayacak!

Çetinkaya, genel başkan yardımcılığını, AK Parti Samsun Koordinatörüyken, Ankara’dan Samsun’a her gelişinde Kavak’ta ve Havza’da kavurma molası veren ve bu sebeple Samsun Kamuoyunda adı Kavurmacı’ya çıkan 22. Dönem Sakarya milletvekili Recep Yıldırım’ın yaptığı Yeni Dünya Vakfı’nın Samsun Temsilciği belgesini Nisan ayında Ankara’da bizzat Recep Yıldırım’ın elinden aldı.

Çetinkaya Yeni Dünya Vakfı Samsun İl Başkanı sıfatıyla, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu’yu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ve Samsun Valisi Osman Kaymak’ı ziyaret ederek hasretini çektiği siyaset arenasına ufaktan ufaktan giriş yapmanı yolunu bulmuş oldu.

Gelen bilgilere göre Çetinkaya vakıf şube başkanlığı kimliğiyle davet edilmediği organizasyonlara da dahil olarak kendini gösterme hususunda ne derece hırslı ve azimli olduğunu dostuna ve düşmanına gösterdiği de gelen bilgiler arasında.

Çetinkaya, Yeni Dünya Vakfı olarak Milli Emlak’tan Samsun Büyükşehir Belediyesinin ölçü aletleri merkezi olarak kullandığı binayı alarak restorasyon için çalışmalara başladı.

Çetinkaya’nın restorasyon çalışmalarının ve maliyetin büyük bölümünü belediyelere yıkmasından endişe ediliyor.

adminadmin