Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-12-2019 14:18   Güncelleme : 18-12-2019 14:22

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare: AK Parti'nin 2002 Ruhunu Yeniden Tesis Edeceğiz

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare ile Gazeteci Recep Yazgan Nok Medya Grubunu ziyaret etti.

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare: AK Parti'nin 2002 Ruhunu Yeniden Tesis Edeceğiz

Nok Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Samet Gürcü’ye hayırlı olsun dileklerinde bulunan AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare, Nok Medya Grubunun bünyesindeki internet gazetesi, internet televizyonu ve reklam ajansıyla kısa sürede önemli işlere imza attığını belirterek, “Samsun’un özgür ve tarafsız medya kuruluşlarına ihtiyacı var. Nok Medya Grubu da bu anlamda önemli çalışmalara imza atıyor” dedi.

ULAŞILABİLİR BİR BAŞKAN OLACAĞIM

AK Parti İl Başkan Adaylığıyla ilgili projelerinden bahseden Teyyare, “İl Başkanı olduğumda ulaşılabilir bir başkan olacağım. Bana ulaşmak isteyen herkes rahatlıkla ulaşabilecek. Özellikle Muhtarlarımızla yakın temas halinde çalışacağız. Vatandaşlarımızın sorunlarını kendi sorunumuz bilip, AK Parti’deki 2002 ruhunu yeniden tesis edeceğiz. Ekibim hazır. Yarısı 35 yaş altı gençlerden oluşuyor. Genç ve dinamik bir ekiple, AK Parti Samsun İl Başkanlığına talibim” ifadelerini kullandı.

SAMSUN’UN MÜŞTEREK SESİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gürcü, “Nazik ziyareti için AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare ve Akasyam Haber Genel Yayın Yönetmeni Recep Yazgan’a teşekkürlerimi sunuyorum. Basın, milletin müşterek sesidir. Biz de samsunhaberim.com ve Kanal Nok olarak tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte Samsun’un müşterek sesi olmaya gayret gösteriyoruz. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, İl Başkan Adaylığında Mehmet beye başarılar diliyorum” diye konuştu.

adminadmin