Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-11-2017 11:17   Güncelleme : 08-11-2017 11:17

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare iddialı konuştu

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare, bir açıklama yaparak göreve geldiği takdirde AK Parti içindeki haramzadeleri ve FETO’cuları temizleyemezse istifa edeceğini belirtti.

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare iddialı konuştu

Tayyare, “Bizler 2001 Yılında Samsun'da Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun İl Başkanlığının Kuruluşunu Gerçekleştirdiğimizde, iki kavram üzerinde çok titiz bir çalışma yapmıştık. Diyerek şöyle devam etti;

AK PARTİ MİLLETİN CAN SİMİDİYDİ

“O Tarihlerde yapılan tüm çalışmalarda dürüstlük, güven ve davaya inanmışlık söz konusuydu. Hiç kimse her hangi bir beklenti İçinde değildi. Herkes bu çorbada benim de bir tuzum olsun. Ülkem Güçlensin, büyüsün ve Ekonomik Özgürlüğünü kazansın düşüncesindeydi. Çünkü Türkiye o dönemde Ekonomik olarak çökertilmiş, üç kuruşa muhtaç bir ülke konumundaydı. Özel Bankalar, Devlete gecelik %7500'lere varan oranlarda (repo) faizle para satıyorlardı.

Adalet ve Kalkınma Partisi tam da bu zamanda kurulmuş, Milletimiz de can simidi gibi Partimizi sahiplenmişti. 15 yılda çok çok güzel hizmetler yapıldı. Hayaller gerçekleşti. Her Şeyi ile Batı'ya bağlı, AB, ABD Ve Siyonistler ne emrediyorsa onu yapan bir Türkiye'den, Bütün Olumsuzluklara dur diyebilen, Ekonomik olarak Rüştünü İspatlamış, Kendi Ayakları Üzerinde Durabilen, Her türlü Olumsuzluğa rağmen Ekonomisi sürekli Büyüyen, Dünya,  5'den Büyük diyen Bir Lider olan,  Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında, bu günkü TÜRKİYE Ortaya çıkmıştır.

Allah'ımıza Hamd Olsun. Şükürler olsun ki. Bu çorbada bizlerinde  tuzu vardır.

Sevgili Kardeşlerim, Bir Nostalji Olsun diye Ak Parti ve Türkiye'yi Özetledim. O günkü siyasetteki samimiyeti ve Bu günkü siyasetteki Samimiyetsizliğin değerlendirilmesini sizlerin vicdanına bırakıyorum.

SÖYLEDİĞİMİN HER ŞEYİN ARKASINDAYM

Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun İl Başkanlığına İlk Günkü Duygularımı Muhafaza ederek Aday Oldum. Söylediğim her şeyin arkasındayım. Verdiğim her mesajımın arkasındayım. Size ne söz verdiysem, Sözüm Namusumdur. Şerefimdir.

Benim Sevdam Devletim. Milletim ve Bayrağımdır.

Ekip Arkadaşlarımızla Birlikte Milletimize hizmet ederek, Milletimizin Hayır Duasını almaktan başka gayemiz yoktur. Makam ve Mevki derdimiz de yoktur. Allah'ımıza hamd Olsun. İl Başkanı olursak,  İl Başkanı olarak, İl Başkanı Olamazsak sade bir Üye olarak Ak Dava'ya Hizmet etmeye devam edeceğiz.

Buradan söz veriyoruz. Ak Parti ve Ak Dava devam ettiği müddetçe, Başında Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğu Müddetçe, Namusum ve Şeref'im Üzerine Tüm Samsun Kamuoyuna Söz Veriyorum. Bu Davaya sonuna kadar sahip çıkacağım.

Şeref ve Haysiyet yoksunu Menfaatçilerin, Hakkımızda söyledikleri yalanları, Ayaklarımın Altına Alıyor ve Onları lanetliyorum.

Size Söz Verdim. Yine de Söz Veriyorum.

Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilatları İçinde, Belediyelerde ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında var olduğu iddia edilen tüm olumsuzlukları ortadan kaldırmak, Haramzadeleri ve FETOcuları Temizleyerek, Herkesi Yeniden Kucaklayacak bir Teşkilatı yeniden tesis edemezsem, Kamuoyu önünde Söz Veriyorum. Görev Sürem Dolmadan İstifa Ederek İl Başkanlığından Ayrılacağım.

Ak Parti Teşkilatlarında, Belediyelerde ve Kamu Kurumlarında, var Olduğu İddia Edilen Haramzadelere ve Fetoculara, Kesinlikle göz açtırmayacağım. Hepsini Temizleyeceğiz. İnşallah.

adminadmin