Güncel
Giriş Tarihi : 13-09-2017 10:03   Güncelleme : 13-09-2017 11:15

AK Parti Samsun iL Başkan Adayı Mehmet Teyyare sert konuştu

AK Parti Samsun iL Başkan Adayı Mehmet Teyyare AK Parti Terme İlçe Başkanlığı kongresini değerlendirdiği açıklamasında il başkanının bir gün sonra verdiği demecin yakışıksız olduğunu kaydetti.

AK Parti Samsun iL Başkan Adayı Mehmet Teyyare sert konuştu

Teyyare şöyle konuştu

YAZIK OLDU TERME’YE

Ak Parti İlk İlçe Kongresi Terme'de Kavga İle Başladı. Ak Parti'ye Yakışmayan Tavır ve Davranışlardan Herkes Kaçınmalı. İl Başkanı'nın bir Gün Sonra Verdiği Demeç Çok Yakışıksız Oldu. Onlar Delege Değildi, Ak Partili de Değildi demeden Keşke Ak Parti Terme İlçe Teşkilatında Şimdiye Kadar Kimler Görev Yapmış. Kimler Yapmamış bir Zahmet Baksaydı. Oradaki Bütün İnsanlar Ak Partiliydi. Ak Parti İlçe Delegesiydi. Anlaşılıyor ki İl Başkanı Teşkilatlara da Fransız Kalmış. Düşününüz ki Bir İl Başkanı Kendi Yönettiği Bir İlçe Yöneticilerini Tanımıyorsa, O İl Başkanının Bu İli Arzu Edildiği Gibi Yönettiği İddia Edilebilir mi? Yazık Oldu Terme'ye, Ayıp Oldu Termelilere. Bir Gönül Yapalım Konuşmaları Boşa Çıktı. Yüzlerce Gönül Kırıldı. Ak Parti'ye Bu Kadar Zararı Kimse Veremezdi. Bu İl Başkanı ve Yönetimi Maalesef Bunu da başardı.

KİM SARACAK BU YARAYI

Bu Olaylı Ak Parti İlçe Kongresinden Önce İnsanlar Omuz Omuza Siyasi Çalışma yaptılar. Şimdi Araya Çok Büyük Bir Kırgınlık Girdi. Küstürdüler Termelileri. Kırdılar, Dağıttılar. Şimdi Kim Düzeltecek bu Olayı. Kim Saracak Bu Yarayı. İl Başkanı Yarayı Sarma Yerine, daha da Derinleştirdi. Terme için Herkes Elinden Geleni Yapmalı. Kırılan Kalpleri Yeniden Kazanmak ve Termede Küskünlükleri Ortadan Kaldırmak için Çalışmalıyız.

İl Başkanı'nın Herkes Bu Olaydan Ders Çıkarsın Demesini Anlayamadık. Bu Ne Demek? Başkan. Sen Milleti Tehdit mi? Ediyorsun. Aklını Başına Al. Kendine Gel. Bulunduğun Makamın Sorumluluğunu Taşı. Her Yer Terme Olmaz. Sende Bunu Bil.

GÜN OLA HARMAN OLA

Değerli Dava Arkadaşlarım, Kadirşinas Samsunlular. Hiç Arzu Edilmeyen ve Hiç de Gereği Yokken Termede Böyle Bir Olayın Olmasına Sebep Olanlar Bunun Vebalinden Kurtulamaz. Herkesin bir Hesabı Var ise Yüce Rabbiminde bir Hesabı Var. Gün Ola Harman Ola.

Ak Parti İl Başkan Adaylığımı Açıkladığım Basın Toplantısında Tam da Açıklamak İstediğim konu Bunlardı. Ak Parti Samsun İl Yönetimi Başarılı Olsaydı. Bizim Aday Olmamıza Gerek Yoktu. Her Konuda Olduğu Gibi Bu Konuda da Sınıfta Kaldılar.

Kadirşinas Samsunlu Kardeşlerim ve Dava Arkadaşlarım Siz Yoksanız Ne Ak Parti Olurdu. Ne de Bizler Olurduk. Ak Parti'yi Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Kurdu. Miletimiz Yeşertti. Büyüttü. Bu Güne Geldi. Kimse Sizleri Yok Sayamaz. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Ak Parti Milletle Varoldu.

Bizler Liderimiz, Cumhurbaşkanımızın Dile Getirdiği Gibi Metal Yorgunluğu Yaşanan İllerin İçinde Olduğu Bilinen, Ak Parti Samsun İl Başkanlığına Aday Olduk. İnşallah Ak Partimizi Bu Metal Yorgunluğundan Bizler Kurtaracağız ve 2019 Seçimlerine Partimizi Milletimizle Omuz Omuza Çalışarak Hazırlanacağız. İnşallah.

Bu Duygularla Sizleri En Kalbi Duygularımla Selamlıyorum. Allah'a Emanet Olunuz.

Dualarınıza Çok İhtiyacımız Var. Lütfen Dualarınıza Bizleri de Dahil Ediniz. 

Recep YAZGANRecep YAZGAN