Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-03-2019 09:04   Güncelleme : 30-03-2019 09:04

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu; Samsun'da Cumhur İttifakı Zafere Ulaşacak!

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'nın Samsun Büyükşehir Belediyesi ve tüm ilçelerde başarıya ulaşacağına inandığını kaydetti.

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu; Samsun'da Cumhur İttifakı Zafere Ulaşacak!

KARARI MİLLET VERECEK

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi bir değerlendirme yaparak seçimlere ilişkin düşüncelerini paylaştı. Başkan Aksu, 17 yıldır iktidarda bulunan AK Parti'nin Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Samsun'da da tüm yatırımların altında imzası bulunan bir siyasi hareket olduğunu vurgulayarak, "Gerek; merkezi hükümet yatırımları, gerekse; yerel yönetim çalışmaları kapsamında; Samsun'un tüm ilçelerinde imzası olan bir siyasi partinin İl Teşkilatı olarak, Pazar günü gerçekleşecek seçimler öncesi tek güvencemiz yine Aziz Milletimizin feraseti ve basireti olacaktır. Kıymetli Samsunlu hemşehrilerimiz daha önce olduğu gibi yine ve bu kez daha da güçlü bir biçimde Cumhur İttifakı'nı destekleyerek; dosta güven verecek, düşmana da korku salacaktır" diye konuştu.

MİLLETİMİZ HER ŞEYİN FARKINDA

AK Parti'nin, her seçim döneminde ve Türkiye'nin her seçim bölgesinde iddialı olduğunun altını çizen Başkan Aksu, "Geçtiğimiz Genel Seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de Samsun'da Cumhur İttifakı olarak seçimlere girmiş bulunuyoruz. İttifakı oluşturan her iki partinin il ve ilçe teşkilatları olarak omuz omuza vererek seçim kampanyamızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Biz, niyetimizi tüm içtenliğimizle hemşehrilerimize anlatmaya çalıştık. Dört bir yandan saldırıya uğrayan ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı süreci kenetlenerek atlatabileceğimizi belirterek, Cumhur İttifakı'nın varlık sebebini izah ettik. Beka meselesinin küçümsenecek bir detay olmadığını ifade ettik. Öte yandan, milletimiz belediyecilik noktasında referans markanın AK Parti olduğunun zaten bilincinde. İnşallah 31 Mart'ta Samsun Büyükşehir ve tüm ilçe belediyelerini kazanacak, Cumhur İttifakı'nın zaferini ilan edeceğiz" ifadelerini kullandı.

ÜÇLÜ OLSUN GÜÇLÜ OLSUN!

Başkan Aksu şunları kaydetti:

"Samsun AK Parti Teşkilatı olarak bizler biliyoruz ki; hem merkezi hükümetin, hem büyükşehirin, hem de ilçe belediyesinin uyumlu çalışması fevkalade olumlu sonuçlar doğuracak ve doğal olarak bütün ilçelerimizdeki tüm sorunlar kısa sürede halledilecektir. Bu kapsamda, hükümetimiz, büyükşehir belediye başkan adayımız ve ilçe belediye başkan adaylarımız arasındaki uyumun sağladığı avantajları Samsun'a hizmet olarak yansıtmak hatta yağdırmak amacındayız. Bizler, meydanlarda; 'ÜÇLÜ OLSUN, GÜÇLÜ OLSUN' derken tam olarak bunu kastetmiştik.  İnşallah Aziz Milletimiz, her zaman olduğu gibi 31 Mart'ta da basiretini ve ferasetini sandığa yansıtarak, Cumhur İttifakı'nı zafere taşıyacaktır.

'TEŞKİLAT İŞİ, GÖNÜL İŞİ'

Bu vesile ile bizlere 17 yıldır zafer kazanma alışkanlığı kazandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere; bu süreçte Samsun'u ziyaret eden ve seçim çalışmalarımıza destek veren çok kıymetli bakanlarımıza ve genel başkan yardımcılarımıza şükranlarımızı sunuyorum.

'Teşkilat İşi Gönül İşi' diyerek tüm seçim çalışmalarımızı birlikte yürüttüğümüz; Genel Başkan Yardımcımız ve Samsun Milletvekilimiz Sayın Çiğdem Karaaslan, Milletvekillerimiz; Sayın Ahmet Demircan, Sayın Yusuf Ziya Yılmaz, Sayın Fuat Köktaş ve Sayın Orhan Kırcalı; tüm eski milletvekillerimiz; tüm ilçe belediye başkan adaylarımız ve ilçe başkanlarımız; ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle teşkilatları dahil eski yeni tüm teşkilat mensuplarımız; SKM çalışanlarımız ve pek tabii ki gönlü bizle olan, mitinglerimize coşku katan tüm partililerimiz ve Cumhur İttifakı sevdalıları; kısacası Cumhur İttifakı Samsun Ailesi'nin bir ferdi olmaktan gurur duyan tüm dava arakadaşlarım. Sizinle omuz omuza mücadele etmekten onur duydum. İnşallah bu onurlu mücadelemiz karşılık bulacak ve Cumhur İttifakı bu seçimden zaferle ayrılacaktır.

Cumhur İttifakı'nı zafere taşıyacak Tüm Samsun'lu hemşehrilerimizi de en kalbi duygularımla selamlıyor, kendilerine şükranlarımı sunuyorum.

adminadmin