Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 04-07-2014 11:43   Güncelleme : 04-07-2014 11:43

AK PARTİ SAMSUN İL BAŞKANI FUAT KÖKTAŞ SAMSUN HALKINI MİTİNGE VE İFTARA DAVET ETTİ

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, tüm Samsun halkını AK Parti Genel Başkanı, Başbakan, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan Samsun Mitingi'ne ve iftar programına davet etti.

AK PARTİ SAMSUN İL BAŞKANI FUAT KÖKTAŞ SAMSUN HALKINI MİTİNGE VE İFTARA DAVET ETTİ
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, 5 Temmuz 2014 Cumartesi günü saat 16:00'da Cumhuriyet Meydanı'nda, AK Parti Genel Başkanı, Başbakan, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan Samsun Mitingi'ne ve akabinde Kurtuluş Yolu'nda düzenlenecek iftar programına tüm Samsun halkını davet etti.
 
Önceden planlanan toplu açılış töreninin iptal edilerek, parti programına dönüştürüldüğünü, aynı gün, aynı saat ve aynı yerde olmak üzere AK Parti Genel Başkanı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Samsun mitinginin düzenleneceğini ifade eden AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1 Temmuz Salı Günü Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Ali Şahin tarafından, Cumhurbaşkanı adayımız olarak açıklanmasının ardından, ilk mitingini Samsun'da yapılacağını açıkladı.
 
AK Parti Genel Başkanımız, Başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Samsun mitingimizi 5 Temmuz Cumartesi saat 16:00'da Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenleyeceğiz.
 
Miting tarihimiz belli olduktan sonra teşkilatımızın bütün kademeleri büyük bir titizlikle hazırlıklarını sürdürüyor.
 
Mitingimize katılacak olan hemşehrilerimizin, miting alanına rahat giriş ve çıkışlarının sağlanması için çalışmalar, güvenlik güçlerimiz ile yaptığımız istişarelerle tamamlandı.
Sayın Genel Başkanımızın, Başbakanımızın, Cumhurbaşkanı Adayı gösterilmesinden sonra aldığı karar ile ilk mitingini Samsun da gerçekleştirecek olması çok anlamlıdır.
 
Yeni Türkiye'nin istiklal mücadelesinin lideri, sağlam irade Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk ziyaretini, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün istiklal mücadelesini, kurtuluş mücadelesini başlatmak üzere ilk adımı attığı yer olan 19 Mayıs şehri Samsun'dan gerçekleştirmesi, 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için de Samsun, yeni bir milli mücadele startının verileceği yer olacaktır.
 
10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sadece 12. cumhurbaşkanı seçilmeyecek, cumhurbaşkanının milletimiz tarafından seçilmesi ile aynı zamanda Türkiye için yeni bir dönem açılacaktır.
10 Ağustos'tan itibaren Türkiye'nin umutları bir daha yeşerecek. Dünyanın her tarafında bizden güç, destek, umut bekleyen mazlumlar, Türkiye'nin gücünü, kuvvetini ve şefkatini bir kez daha hissedeceklerdir.
 
Aziz milletimiz, bir ilki gerçekleştirerek kendi Cumhurbaşkanını 10 Ağustos'ta birinci turda seçecektir. 10 Ağustos akşamı milletin bayram günü olacağı gibi, bu coğrafya üzerinde yaşayan tüm mazlumların da bayram günü olacaktır.
 
Samsun, Başbakanımıza gösterdiği yoğun ilgi, sevgi ve desteğini oluşturduğu kalabalıklarıyla her zaman gösterdi. 
 
Başbakanımız bunu bazı toplantılarındaki konuşmalarında hep dile getirmiştir.
5 Temmuz Cumartesi günü saat 16.00'da, Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak olan mitingimize de kadını, erkeği, yaşlısı, genciyle, hatta aileleriyle Samsunluların yine en yüksek katılımı göstererek, aynı desteği sağlayacaklarına inanıyorum.
 
Bu anlamda şahsım olarak Samsunlu hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyorum.
Bu mitingimizde ve Kurtuluş Yolu’nda düzenlenecek olan İftar Programımız da da yine bizleri yalnız bırakmayacaklarına canı gönülden inanıyor, tüm Samsunlu hemşehrilerimizi mitingimize ve iftarımıza bekliyoruz.”
adminadmin