Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-09-2017 19:33   Güncelleme : 23-09-2017 19:33

AK Parti Samsun İl Başkanı Göksel; Milletimizin Huzuru Boynumuzun Borcudur

AK Parti Havza 6. Olağan Kongresi’nde konuşan AK Parti samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “Bu milletin huzuru, hür ve refah içerisinde yaşaması bizim boynumuzun borcudur” dedi

AK Parti Samsun İl Başkanı Göksel; Milletimizin Huzuru Boynumuzun Borcudur

AK Parti Havza 6. Olağan Kongre, Havza Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongreye, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 20., 21. ve 22. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Musa Uzunkaya, AK Parti İl Başkan Yardımcıları, önceki dönem AK Parti İl Başkanları Osman Çetinkaya ve Ali Akyüz, AK Parti ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve delegeler katıldı.

BİZİ YIKAMADILAR, YIKAMAYACAKLAR

Türkiye’nin terörle ve baskılarla yıkılmaya çalışıldığını söyleyen AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “Medeniyetimizi ortadan kaldırmak için 300 yıl boyunca açılan savaşlarla, bizim benliğimizi unutturmaya çalıştılar. Ama medeniyet olgusu, materyal değildir. Milletlerin yaşam tarzıyla oluşmaktadır. Şimdi soruyorlar, ‘Türkiye nasıl oluyor da milli gelirine oranla bu kadar millete mazluma yardım ediyor’ diye. Bunu anlamaya çalışıyorlar. Bu yardımlar Allah’ın emridir. Zekât vermek Allah’ın emridir. Kişinin nasıl zekâtı varsa, devletlerin de zekâtı vardır. Bizde zekâtımızı veriyoruz. Türkiye’yi terörle, baskıyla, okyanus ötesinden gelen hain talimatlarla yıkmaya çalışıyorlar. Ancak başarılı olamıyorlar. Birlik ve beraberliğimiz, iman gücümüz ve kardeşliğimiz sayesinde bizi yıkamadılar, yıkamayacaklar. Bunların cevabını zaten Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan en güzel şekilde veriyor” diye konuştu.

SAMİMİ OLACAĞIZ

‘Teşkilatlara gelen insanlar, sizinle görüştükten sonra oradan mutlu ayrılmalılar’ diyen Göksel, “Milletimizin gönlüne gireceğiz. Milletin gönlünü almadan, bu millete ne kadar hizmet edersen et, elinizde yalnızca gürültü kalır. Milletimizin isteğini teşkilatlar kanadıyla hükümetimize iletmemiz gerekiyor. Bu milletin huzuru, hür ve refah içerisinde yaşaması bizim boynumuzun borcudur. Teşkilatlara gelen her kişiyi kucaklayacağız. Güler yüzlü olacak ve onları dinleyeceğiz. Gönül kırmayacak gönül yapacağız. Teşkilatlarımıza gelen insanlar, partiden yüzü gülerek ayrılacak. Kişinin işi oluyorsa da olmuyorsa da oradan huzurlu ayrılacak. Bizim işimiz bu. Bu millet AK Parti’ye samimiyetinden ve kendinden gördüğü için oy veriyor. Biz samimi olacağız. Davamızın ikbalini en üstte tutacağız. Kimsenin şahsi ikbali, partinin ikbalinden üstün olmayacak. Bizim bu millete, dünyadaki Müslüman milletlere ve mazlumlara borcumuz, sözümüz var. Biz bu dünyaya 600 yıl hak ve adaletle hükmettik. Adaletsiz olunan bir yerde insanlar huzurlu olamaz. Kimsenin hakkını, hukukunu yediremeyiz. Bunun bilincindeyiz” şeklinde konuştu.

 

KONGRELER YENİ HİZMETLERE IŞIK TUTACAK

‘Ülkenin kaderi AK Parti’nin kaderidir’ diyen Göksel, “Davamız, Selçuklularda da, Osmanlı’da da, Cumhuriyetten önce de vardı. Biz bu davanın peşinden koşan, bu davaya gönül vermiş insanlarız. Bu güne kadar liderimize, davamıza, AK Parti’ye iftiralar attılar. Daha fazlası da olacaktır. Bizleri toplumdan soyutlamaya çalıştılar, daha fazlası olacak. Ama biz yılmayacağız. İstikametimiz, yolumuz ve davamız bellidir. Ülkenin kaderi, AK Parti’nin kaderidir. Kongrelerle birlikte yeni bir yola girdik. Bu kongreler önümüzdeki dönemde çalışma ve hizmetlerinize ışık tutacaktır. Kongreler bizim yeniden başlangıç, birliğimizi ve beraberliğimizi yeniden tahsis etme ve yenilenme hareketimizdir. Yeni seçilecek arkadaşlarımız, şimdiye kadar görev yapmış arkadaşlarımız gibi gece gündüz uyumadan bu davaya hizmet edecek, dinlenmeden, durmadan çalışacak. Ne çalışıyorsak 3 katı, 5 katı fazla çalışacağız. Cumhurbaşkanımızın ‘Metal yorgunluğu ve partimizin kuruluş dönemindeki ilkelere dönme’ sözlerinin altında yatan anlam, alışılagelmiş işlerin bir kenara bırakılmasıdır. Belediyelerde, hükümet çalışmalarında, bakanlar kurulunda alışılagelmiş işlerin dışında daha yeni, daha dinamik işlerin yapılmasıdır. Değişik ve yeni argümanlarla millete hizmet etmeliyiz. Teşkilat çalışmalarında da aynı, rutin işleri yaptık. Bundan sonra yeni işler yaparak millete hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YOLUMUZ BİR, DAVAMIZ BİR

AK Parti Havza 6. Olağan Kongresi’ne tek listeden aday olan mevcut ilçe başkanı Sebahattin Özdemir’i tebrik eden Göksel, sözlerini şöyle tamamladı: “Kongrelerimizin ardından bizi önemli bir süreç bekliyor. 2019 seçimleriyle birlikte, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla koşacağız. Bunu da birlik ve beraberliğimizle, yılmadan, yıkılmadan ve mücadeleyle yapacağız. Geçmişimizi unutmuyoruz ki geleceğimizi sağlam temellere oturtalım. Bizim yolumuz bir, davamız bir, yapacağımız işler belli ve karşımızdakiler bellidir. Herkes istikametini doğru tutsun, birbirinin yanında dursun. Ben yalnızım diyen bir liderimiz var. Onun yalnız olmadığını Havza’dan, Samsun’dan ve Türkiye’den, tüm Dünya’ya ilan edelim. Kongremizin ülkemize, şehrimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, yeni yönetimde görev alacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.”

 

adminadmin