Güncel
Giriş Tarihi : 07-02-2015 18:30   Güncelleme : 07-02-2015 18:30

AK Parti Samsun İl Başkanı Göksel'in ziyaretleri

SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu ziyaret etti

AK Parti Samsun İl Başkanı Göksel'in ziyaretleri

SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Murzioğlu, Göksel'e görevinde başarılar diledi.

Yeni seçilen AK Parti Yönetim Kurulu içinde çok sayıda STSO üyesinin bulunduğunu hatırlatan Murzioğlu, "Gerçekleştirdiğiniz kongreyle il başkanı ve yönetiminin büyük bir çoğunluğunu teşkil edenler bizim ticaretimizden yani odamızın üyelerinden olduğunu görmekteyiz. Bu bize büyük memnuniyet vermektedir. İl başkanımız bizim geçen dönemde meclis üyeliğimizi yapmıştı. Şu anda Ticaret Borsasında yönetim kurulu üyeliği yapıyor. Şimdi de siyasette AK Parti'nin il başkanlığı görevine geldi. Bu başarısı bizleri gururlandırıyor. Ben şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına kendisine ve yönetimine başarılar diliyorum" dedi.

Görevi devir alır almaz çalışmalara ara vermeden başladıklarını anlatan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ise, "Yönetim kurulu üyelerimizle ilk ziyaretimizi şahsımın da yönetim kurulu üyesi olduğu Ticaret Borsasından başladık. Ardından Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odamızı ve son olarak da Samsun Ticaret ve Sanayi Odamıza ziyaret gerçekleştirdik. Şehrimizde her zaman birlik ve beraberlik örneği gösteren Samsun'umuzun kalkınması adına başarılı çalışmalara imza atan borsa ve odalarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

adminadmin