Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-06-2018 14:28   Güncelleme : 17-06-2018 14:28

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'dan Miting Çağrısı

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 18 Haziran Pazartesi günü(yarın) saat 14.00'te Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştireceği miting için çağrıda bulundu. Karaduman, "Tüm Samsunlu hemşehrilerimizi bu büyük coşkuya ortak olmaya davet ediyorum" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'dan Miting Çağrısı

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, "Dünya'nın 5'ten büyük olduğunu haykıran, Dünya mazlumlarının gür sesi, ümmetin umudu, Anadolu'nun yiğit evladı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 18 Haziran Pazartesi günü(yarın) saat 14.00'te ilimize teşrif ederek, Samsunlu vatandaşlarımıza hitap edecek." dedi. 

"İnanıyorum ki, Kurtuluş şehri Samsun'umuz daha önce göstermiş olduğu birlik ve beraberlik ruhunu bu mitingimize de taşıyacak ve Cumhuriyet Meydanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı sevenlerle dolup taşacaktır" diyen Karaduman, "18 Haziran Pazartesi günü(yarın) Samsun'umuz caddeleriyle, meydanlarıyla bir kez daha tarih yazacak. Bu miting bizim için 24 Haziran zaferinin adeta müjdecisi olacak. Samsunlu hemşehrilerim Vakit Samsun Vaktidir. Vakit Güçlü Türkiye Vaktidir. Tüm hemşehrilerimizi 18 Haziran Pazartesi günü(yarın) saat 14.00'te Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek olan mitingimize bekliyorum" diye konuştu. 

adminadmin