Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-05-2018 08:59   Güncelleme : 22-05-2018 08:59

AK Parti Samsun İl Başkanı Karaduman’dan Milletvekili Aday Listesi Açıklaması

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için hazırlanan aday listesi hakkında bir açıklama yaptı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Karaduman’dan Milletvekili Aday Listesi Açıklaması

Partimizin 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan aday listesinin Yüksek Seçim Kurulu’na verilmesiyle birlikte ilimizin adayları da belli oldu. Partimizin çalışmaları ve Cumhurbaşkanımızın takdiri ile belirlenen adaylarımız sırasıyla şöyledir: Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Bekir Keleş, Elif Coşkun Bilgin, Caner Göktepe ve Muhammet Yasir Okudan.

Adaylarımızın ilçelere göre dağılımına bakıldığında görülüyor ki, Cumhurbaşkanımız ilimizin genelini kapsayacak bir liste ortaya koymuştur. Milletvekili adaylarımızın vatanımıza, milletimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca ilimizin listesinde 2 bayan ve 2 genç adayımızın olması, partimizin bayanlara ve gençlere verdiği değerin bir göstergesidir.

Parti olarak geçen süre zarfında seçim çalışmalarımızın alt yapısını hazırlamış ve çalışmalara start vermek için adaylarımızın belirlenmesini beklemekteydik. 24 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’te Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla yapılacak olan aday tanıtım toplantısının ardından milletvekili adaylarımız ile sahaya inecek, Cumhurbaşkanımızın göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdüreceğiz.

Her zaman olduğu gibi İl Başkanlığımız ve Milletvekili adaylarımız süreci koordineli olarak yürütecekler. Seçim Koordinasyon Merkezimiz tarafından hazırlanmış olan plan ve program çerçevesinde çalışmalarımızı hızlı bir şekilde uygulamaya koyacağız. Rabbim başarılarımızı daim eylesin. Sürecin ve neticenin ülkemiz adına hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

adminadmin