Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-04-2018 09:03   Güncelleme : 19-04-2018 09:03

Ak Parti Samsun İl Başkanı Karaduman’ın Erken Seçim Açıklaması

AK Parti Samsun İl Başkanı Avukat Hakan Karaduman teşkilat olarak her daim seçimlere hazır olduklarını belirterek sahaya inip hemen çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

Ak Parti Samsun İl Başkanı Karaduman’ın Erken Seçim Açıklaması

AK Parti Samsun İl Başkanı Avukat Hakan Karaduman Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Erdoğan tarafından yapılan erken seçim açıklamasının artından yaptığı açıklamada, “tercihimiz hep milletimize verdiğimiz taahhüde uygun şekilde 2019 Kasım’ındaki seçimlere kadar dişimizi sıkmaktan yana olmuştur” diyerek şöyle devam etti;

‘’YENİ YÖNETİM SİSTEMİNE GEÇİŞ GİDEREK ACİLİYET ARZ ETMEYE BAŞLAMIŞTIR’’

Ancak, gerek Suriye’de yürüttüğümüz sınır ötesi operasyonlar, gerek Suriye ve Irak merkezli olarak bölgemizde yaşanan tarihî önemdeki hadiseler, Türkiye’nin bir an önce belirsizlikleri aşmasını zorunlu hâle getirmiştir. Ülkemizin geleceğine yönelik kararların daha güçlü şekilde alınabilmesi ve uygulanabilmesi için yeni yönetim sistemine geçiş giderek aciliyet arz etmeye başlamıştır.

‘HAYIRLI OLSUN’

Suriye’deki gelişmelerin hızlandığı, makroekonomik dengelerden büyük yatırımlara kadar her konuda çok önemli kararlar vermemiz gereken bir dönemde seçim konusunu ülkemizin gündeminden bir an önce çıkarmamız zorunlu hale gelmiştir. Alınan bu karar Türkiye için yeniden bir dirilişe, şahlanışa vesile olacaktır. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun.

Her daim seçimlere hazır olan teşkilatımız alınan bu karar ile sahaya inip hemen çalışmaya başlayacaktır.

adminadmin