Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-01-2018 08:58   Güncelleme : 19-01-2018 08:58

AK Parti Samsun İl Başkanlığı’na Avukat hakan Karaduman atandı!

Samsun’da aylardır devam eden il başkanlığı krizi Avukat Hakan Karaduman’ın il başkanı olarak atanmasıyla nihayete erdi.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı’na  Avukat hakan Karaduman atandı!

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'in istifa etmesi ile boşalan başkanlık koltuğuna Hakan Karaduman atandı.

Samsun’da çeşitli zamanlarda yapılan temayüller, anketler, uzun süren değişim haberlerinin ardından, son olarak Samsun İl Başkanlığında 11 Ocak Perşembe günü il başkanının belirlenmesi için yapılmıştı.

Temayülde kullanılan toplam 385 oy ile genel merkeze gidecek beş isim belirlenmişti.

Temayülde oylanan 5 aday İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, eski İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, eski Canik İlçe Başkanı Av. Yılmaz Hocaoğlu, AK Parti İl başkan yardımcıları Av. Hakan Karaduman ile Salih Çelik olarak belirlenerek Ankara’ya çağrılmıştı.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapılan görüşmeler sonunda Hakan Karaduman'ın yeni AK Parti Samsun il başkanı olarak atadı.

HAKAN KARADUMAN KİMDİR!

1975 Samsun Doğumlu olan Avukat Hakan Karaduman, birinci Fuat Köktaş il başkanlığı döneminde Gençlik kolları Başkanı olarak siyasete başladı.

Muharrem Göksel’in de Yönetim Kurulu Üyesi olan Hakan Karaduman, Avukat Hasan Tahsin Şengül ve Adem Aksoy ile ortak AKS Hukuk Bürosu’nda aktif avukatlık yapıyor.

 Karaduman Evli ve iki çocuk babası.

 

adminadmin