Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-08-2017 11:39   Güncelleme : 15-08-2017 11:39

Ak Parti Samsun İl Teşkilatı Ankara’da

Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, Başkent’te hemşerilerine ev sahipliği yaptı. Toplantıya Ak Parti Samsun milletvekilleri eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı, İl Başkanı Muharrem Göksel ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zuyuf Ziya Yılmaz katıldı.

Ak Parti Samsun İl Teşkilatı Ankara’da

Ak Parti’nin 16. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri için Ankara’ya gelen Samsun il teşkilatı mensupları ile milletvekilleri, Sağlık Bakanı Demircan’ın verdiği yemekte buluştu. Hekimevi’nde gerçekleşen buluşmada sağlıktan siyasete birçok konu gündeme geldi.

Hemşehrilerine ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan her alanda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 15 yıldır ülkeye hizmet etmek için çalışan bir partinin mensuplarıyız. Bizler bir aileyiz. Ak Parti camiasını Samsun’da temsil eden kadroyuz. Gücümüz milletle olan birlik beraberliğimizde. Bu güzel günde ziyarete geldiğiniz mutlu ettiniz.”

Hizmetin bayrak yarışı olduğunu ifade eden Bakan Demircan, “Samsun adına bayrağı devraldım” dediği eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a teşekkür etti. Bayrağı daha yukarılara taşımak için teşkilat mensupları ve ilin yerel yöneticilerinin uyarı ve önerilerine ihtiyaç duyduğunu kaydetti.

Eski Bakan Akif Çağatay Kılıç da 2019 için sıkı bir tempoda çalışacakları vurgusunu yaptı. Kılıç şunları söyledi.

“ Gece gündüz demeden sayın Bakanımızın koordinasyonunda güzel çalışmalara devam edeceğiz. 2019’a kadar çok çalışacağız bu millete borcumuz var.”

İl Başkanı Muharrem Göksel ise yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine değinerek, “Türkiye’nin geleceği ile Ak Parti’nin geleceği kesişmiştir” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN