Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-05-2018 15:30   Güncelleme : 04-05-2018 15:30

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Mehmet Teyyare: İşimiz hizmet, gücümüz millettir!

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Mehmet Teyyare: İşimiz hizmet, gücümüz millettir!

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Mehmet Teyyare aday adaylığı çalışmaları kapsamında, AK Parti Alaçam, Çarşamba, Terme ve Tekkeköy ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Teyyare buralarda yaptığı konuşmalarda, "Hiçbir zaman nefsimiz ve hırsımız aklımızın önüne geçmedi. Yüce yaradan en hayırlı hizmeti bu şehre kim yapacaksa vekilliği ona nasip etsin diye dua ediyoruz” diyerek şöyle devam etti;

ALLAH TAYYİP ERDOĞAN’A YARDIM ETSİN

Ben olayım diye bir hırsımız yok. Yıllardır bu siyasetin içerisindeyiz. Samsun’da AK Parti’nin kurucularının arasındayım.  Ben bu süreç içeresinde bütün aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum.          

Çünkü hepimiz AK Parti davasının neferleriyiz. Hiç kimsenin birbirine kişisel husumetin yok. Bir bayrak yarışının koşucularıyız.

Allah bu seçimleri öncelikle milletimizi için hayırlara vesile kılsın. Ülkemiz için hayırlara çıkarsın, hayırlı neticeler versin, birliğimizi bozmasın, dirliğimizi bozmasın, beraberliğimizi bozmasın. Öncelikle ülkemizi için hayırlı sonuçlar ne ise o olsun. Samsun Kazansın. Davamız, AK Partimiz, Reisimiz kazansın. Allah 15 yıldır mücadele eden Recep Tayyip Erdoğan’a yardımcı olsun.

adminadmin