Samsun Haber
Giriş Tarihi : 02-05-2018 13:23   Güncelleme : 02-05-2018 13:23

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Mehmet Teyyare; Samsun’un ankara’daki sesi ve nefesi olacağım!

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Mehmet Teyyare; Samsun’un ankara’daki sesi ve nefesi olacağım!

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Mali Müşavir Mehmet Teyyare 24 Haziran Genel Seçimleri için seçim takvimleri işlemeye başladığını hatırlatarak, bu seçimlerin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiş sürecinin en önemli halkası olduğunu kaydetti.

“Bu önemin bilincinde olarak, daha önce de ifade ettiğim gibi, Sayın Cumhurbaşkanımızın omzundaki yükü hafifletmek,  her AK Partilinin görevi olmalıdır” diye sözlerine sürdüren Teyyare, şöyle devam etti;

Bu duygu ve düşüncelerle,  kuruluşundan itibaren içerisinde hep var olduğum, Ak Parti’mizden Milletvekili aday adayı oldum. Niyet hayır, akıbeti de hayır olur inşallah.

Bu davanın kuruluşundan itibaren dünyevi hiçbir karşılık beklemeden, tamamen Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu hedefler doğrultusunda,

ilk günkü aşkla,  ilk günkü ruhla göreve talibim.

Bu görevi yaparken,  farklı Profilde bir Milletvekili olacağımdan, hiç kimsenin şüphesi olmasın.  Milletvekili Seçildiğimde, karşınızda kendinizden birini bulacaksınız.

Dürüst -  Çalışkan  - Azimli ve Kararlı  bir Milletvekili olacağım. İnşallah.        

Samsun’un Sorunlarına Vakıf bir Kardeşiniz olarak,  Şehrimiz ve Milletimizin yararına Bir çok proje ile yola koyulduk.

Rabbim nasip eder de, Milletvekiliniz olursak, çok farklı, çok azimli, çok çalışkan ve sizin hak ve hukukunuzu kendi hak ve hukukumdan üstün tutacak görev icra edeceğim. 

Şehrimiz, Bacasız Sanayi Tarımda Baş Aktörü iken, Bu gün Tarımda acınacak haldedir.

Vatandaşlarımız ve Üreticilerimizi derdine kulak tıkayan Siyaset tarzını elimizin tersi ile İtip  atacağız. 

Terme, Çarşamba, Tekkeköy, Bafra ve Yakakent’e kadar uzanan bu koridordaki Tarım Arazilerinde Üretilen Sebze ve Meyve için, Üreticilerimize Tarımsal destekler artırılacak, Üreticilerimizin Ürünlerini Muhafaza edebilecekleri Soğuk Hava Depolama Sistemleri hızlı bir şekilde hayata geçirilecektir. 

Üreticilerimize Sulama ve Ürün Muhafazası için gerekli olan tüm ekipmanlar tedarik edilecektir. Bundan böyle Tarım Arazilerinin zayi olmasına, atıl durama düşürülmesine, Tarım arazilerine kavak ağacı dikilmesine izin verilmeyecektir.

MİLLETVEKİLİĞİNİ MESLEK OLARAK GÖRMÜYORUZ

Hayvancılık Ülkemizin ve Şehrimizin olmazsa olmazıdır. Şehrimizin Önemli Gelir ve yaşam kaynağı olan Hayvancılığın yaygınlaştırılması ve bunu bir sektör haline gelebilmesi için, Hayvan Üreticilerimize başta tesis, barınma ve beslenme konularında devletin desteği hızlı bir şekilde artırılacaktır. 

Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvan Üreticilerin elinde kalan ve satamadıkları hayvanları devlet et balık kurumu kanalıyla alınacak ve Üreticinin mağduriyeti önlenecektir. 

Fındık başta olmak üzere, Tarım ürünlerinin saklanması ve muhafazası için,  Ruhsatlı Depoculuk sisteminin,  en kısa zamanda şehrimize kurulmasını sağlayacak girişimlerde bulunup,  bu tesisin Şehrimize kurulmasını sağlayacağız. Gurbetçi Fındık ve Tarım ürünü üreticilerimizin, Ürettiği mahsulünü tüccara emanete bırakma mecburiyeti ortadan kalkacaktır. 

Yerli Otomobil Fabrikasının Şehrimize kurulması için,  Milletvekillerimizle,  Belediye Başkanlarımızla, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve İşadamlarımızla, çok aktif bir çalışma konsorsiyumu oluşturarak,  konu ile alakalı çalışmalar ve altyapı hazırlıkları yapılacak,  yapılan bu çalışmaları ve şehrimize sağlayacağı faydaları da anlatan bir  raporu  en kısa zamanda,  Sayın Cumhurbaşkanımıza sunarak, böyle bir yatırımın başta Samsun ve Komşu İllerimizin kalkınması ve İstihdam sorunlarının çözümü için ne kadar önemli olduğu anlatılacak ve konunun takipçisi olacağız.   

Bizleri bu şerefli göreve layık görüp,  seçtiğinizde,

Bizlere verilen bu şerefli görevi,

 Bizler Halka Hizmet, Hakka Hizmet Anlayışı ile yapacağız.

Yaratılanı severiz, Yaratandan ötürü,  Bu Anlayışla bizler;

Menfaat için değil, Hizmet Anlayışını Hakim Kılacağız.

Bizler herkese Adalet,  Herkese Hizmet için çalışacağız.

Bizler,  bu Ülke’nin ve bu Şehrin emanet edildiği kişiler olacağız.

Bu milletin derdine çare, Sıkıntılarına merhem olmaya talibiz.          

Milletvekilliğini bir meslek olarak görmüyoruz. Milletvekilliğini halkımıza hizmetin Milletimize ve Memleketimize hizmetin,  önemli bir unsuru olarak görüyoruz. Samsunumuzun Ankara’daki sesi ve nefesi olacağımı ifade etmek istiyorum.

adminadmin